2010. június 24., csütörtök

5.nap ( 90 napos diéta )

Ma kezdődött egy újabb 4 napos ciklus! Ma már szinte nem is voltam éhes reggel! Ebédre mustáros husit készítettem, salátával.  De valahogy nem volt jó a gyomrom, lehet az oliva olajtól... nem vagyok hozzá szokva!! Sokat jártam a mosdóba:D:D

A zöldteát is iszom rendületlenül, az is lehet ez okozta a futkosást! Viszont vacsorázni nem is tudtam! Még mindig nem vagyok éhes, ezt nem is értem!

5.nap
Reggeli: 1 db banán, és cseresznye
Ebéd: Kevéske husi és saláta( paradicsom, paprika, jégsaláta, sajt )
Vacsora: -

Ma volt először, hogy frissnek és könnyűnek éreztem magam, ketten is kérdezték, hogy fogytam? Áááá még nem lehet, hogy látszik! 1-2 kiló még nem látványos, úgy hogy ráfogtam a ruhára:D:D

Köszönöm lányok a lelkesítő üzeneteket!:)



5 megjegyzés:

do írta...

Hajrá!!! Csak így tovább!!! és DE látszik, mert már egy pici minusztól is jobb lesz a kedvünk, és tudod, ha az ember jobban érzi magát a bőrébe az bizony meg is látszik rajta!
A futkosásnak is vannak jó oldalai :D főleg ha fogyni akar az ember. Remélem holnapra jobb lesz a gyomrod. Kitartás!

Judit írta...

Igen ez a friss érzés, hogy friss vagy és könnyű. Lehet hogy nem látszik, de a kisugárzás is már más, ami szerintem észrevehető. Kitartás, a 90 napos diéta eredmény nagyon hamar jelentkezik - kg-ban.

Ágicza írta...

Ügyi vagy nagyon:) és csatlakozom a lányokhoz, hogy ez a könnyedség a kisugárzásodra és a kedvedre is kihat:)) pozitívan :)) Drukkolok nagyon:))

T írta...

Tovább, tovább....:D:D:D:D

Janka írta...

hajrá! lehet, hogy nem is kilóra látszott a változás, hanem az egész lényedből sugárzott :) sokat számít ;)