2010. június 22., kedd

3. nap ( 90 napos diéta )

A mai nap sem úgy alakult, ahogy gondoltam. Kitaláltam, hogy ma csinálok pizzát a férjemnek, és magamnak. Az enyémen nem lehet sajt, kukorica, borsó....tejfölös alap is kizárva:) Volt itthon gomba, és ezt megpároltam egy kis hagymán, paradicsomszószra ráborítva.... na, ettől még az étvágyam is elment! 
Basszus, nem tudok pizzát sütni!!!:D:D  A közepe nyers a széle finom, a szósz nem ízlett. Valamennyit ettem belőle, aztán a kukába landolt! 
Jobban jártam volna a Don Pepe-ből rendelni, mert ott még teljeskiörlésű light pizzát is lehet kapni, és jól laktam volna!:D:D

A gomba pedig eléggé megülte a gyomrom, így vacsora gyanánt két darab kovi ubit magamba gyömöszöltem! 

Viszont vettem Pickwick áfonya ízesítésű zöld teát, és ez nagyon finom, cukor nélkül is! Ez meglepett, csináltam is 2 literrel, el is fog fogyni!

3.nap
Reggeli: 2db banán és 1db zöldalma( mivel korán keltem, és tudtam, hogy későn érek haza, úgy találtam ki, hogy kb. 3 óránként eszek egy gyümölcsöt, be is vált)
Ebéd: 14.30 - gombás pizza és kovi ubi
Vacsora: 18.00 - 2db kovi ubi

Nem vagyok éhes! 21.00 óra felé szokott rám tŐrni az éhség ... azt kell kibírni! 

A holnapi napot nagyon várom! Kíváncsi leszek hogy bírom, mert a gyümölcsöt nagyon kívánom!
Ez a nap is könnyebb volt már, mint az előző kettő, és egy gyümölcs napon kb. fél kilótól meg lehet szabadulni!:D 

Köszönöm lányok a bíztatást, olyan jól esik!  Puszi, puszi mindenkinek!!:) 

És egy kép a múltból... kb. 10 éve ilyen voltam!:)

7 megjegyzés:

T írta...

Hajrá!!!!

do írta...

Menni fog! Én a pizzát mindig kígyóuborkával, paprikával, paradicsommal és olaszfűszerrel ízesítettem. Ha nagyon kivagy érdemes venni kész pizzakrémet és arra némi zöldség. Isteni!
Szólj, ha zavarok, nem akarok okoskodni.

altalena írta...

Nyugodtan jöhetnek a tanácsok lányok! Azt is, hogy a rízst, hogyan lehet finoman elkészítenim, ízesíteni!:)

Évi írta...

Én mostanában minden keltet Limara blogjáról sütök, még egyikkel sem volt gond. Jó a pizzája is.

Ágicza írta...

Ügyi vagy!:)) Én is drukkolok nagyon!!! :)) Limara tényleg nagyon fincsiket készít és sok sok hasznos tanáccsal lát el! :)

NőiCsizma írta...

Nekünk Stahl pizza receptje vált be. Még sosem okozott csalódást. Én bedobálom a hozzávalókat a kenyérsütőbe, és mikor megkelt, belenyomkodom egy nagy tepsibe, Stahl-féle paradicsomszósszal megkenem (jó fokhagymás - imádom!), és így minden más feltét nélkül is finom. Na, jó, a férjemnek telepakolom mindenféle "könnyű" feltéttel...
Szerintem nézz körül recept-ügyben a mindmegettén! Ehhez a diétához is szuper és könnyen-gyorsan elkészíthető receptek vannak!

Secima írta...

Szorítok neked, hogy sikerüljön a diétád.