2010. június 30., szerda

10.nap ( 90 napos diéta )

Ez a nap, tényleg a pihenésről szólt! Egy kis vásárláson, és főzésen kívül mást nem csináltam! De a mai nap is megtanultam, hogy időben legyen kész az ebéd!
Kicsit elcsúsztam a pörkölttel, ezért farkas éhes voltam -ugye én csak a szaftját ehettem - és egész nap kitartott ez az éhes érzés.
Úgy hogy a mai nap is bűnözés volt... este ettem dinnyét és korpovit kekszet:( Na még mindig jobb, mintha csokit ettem volna, ezzel nyugtatom magam:D

10.nap
Reggeli: dinnye
Ebéd: kevés rizs, és pörkölt szaft
Vacsora: Zacskós leves ( úgy ahogy van, megettem belőle a tésztát is, és a májgaluskát, na ez is bűn)
Bűnözés: késő este: dinnye és korpovit keksz:) Kellett nekem venni....:D


Szénhidrát napon majd feltöltekezem... aztán jobban bírom! Azt hiszem kell egy kis édes íz! Az az érdekes, hogy olyan, mintha elcsúsztak volna a napjaim, mindig a következő napi ételeket kívánom! Ma pl. a gyümölcsért voltam oda! 
Tavaly csináltam olyat, hogy két egyforma napot ettem, általában a fehérje nap volt az, mert akkor a hús volt a gyengém!

Az még a kérdés, hogy ha elutazunk, hogy tudom tartani! Végül is vendégségbe megyek, nem szabhatom meg, hogy mit főzzenek! Szombat tuti káosz, a férjem barátjáék hívtak meg ebédre Sopronba, hogy nézne ki, ha én mindent visszautasítanék?!  Na, ez nagyon érdekes lesz:D:D



5 megjegyzés:

DAnett írta...

Én is ettő félek..mi lesz a diétámmal az utazás alatt. De megpróbálom azért tartani, de ha nem akkor sem esem kétségbe. 4 napot azért be lehet hozni még a fennmaradó 80-ból :D

LaceE írta...

Kitartás Brigi. Már nincs sok hátra :D Bár szerintem nincs szükséged a fogyásra. Te úgy vagy tökéletes, ahogy vagy :)
Egyik barátom kőkeményen végigcsinálta a 90 napos diétát. Rengeteget fogyott, de utána kb 1-1,5 hónap alatt az egész visszajött, pedig nem evett sokat. Szerintem a fogyáshoz némi életmódváltás szükséges (mondom én, aki ezer éve nem tud lefogyni)

do írta...

A korpovit keksz nem bűn, ha azt a szelet kenyeret( fehér) meg lehet enni az ebédhez, akkor a diétás keksz lazán belefér vacsorára :D
Kitartás, ügyi vagy!
Az utazás alatt meg majd igyekszel tartani, aztán ha nem megy akkor sem dől össze a világ. Ez diéta pont nem a szenvedésről szól. Az a fontos, hogy utána ott folytasd ahol abba hagytad.
És én vagyok Laceenak az ellenpélda, kőkeményen végigcsináltam és nem jött vissza semmi, sőt még mindig minuszban vagyok (2 kilóval) pedig össze vissza eszem :D

NőiCsizma írta...

Szerintem sem probléma, ha pár napig nem tudod tartani a szétválasztást, csak mindent mértékkel egyél! Inkább élvezd ki az ízeket, ne a mennyiséget (nekem ez szokott lenni a hibám)! És Én úgy gondolom, nincs olyan diéta, ami mindenkinek ugyanúgy beválik. De ha Te ezt már csináltad és hatásos volt, akkor most is működni fog. Azt is nézni kell, mitől hízott meg valaki, mert ha a mértéktelen evéstől (minden várandósságomkor 16-18 kg-t híztam), akkor a 90 nap elég arra, hogy átálljon a szervezet, de ha valami emésztőrendszeri betegség, vagy hormonprobléma az oka, akkor simán visszahízza, ha leáll a szétválasztással. Vagy csak pár kilót fogy a 90 nap alatt. De ez csak az Én véleményem.
Te elég kitartó vagy Brigi, szerintem nem lesz gond a vendégségben sem!

Szilvi írta...

Érdekes ez a visszajön, nem jön dolog. Én 35 napig csináltam az év elején a 90 napost. Sajnos egy hormonos gyógyszert szedtem akkor még és emiatt nem ment le, csak 3 kg-pedig tartottam keményen a diétát.Az orvosom is azt mondta, hogy ne kínozzam magam, a gyogyi miatt nem megy a fogyás. Akkor feladtam és onnantól ugyan úgy ettem, mint előtte. Nem jött vissza a leadott kiló.
Kitartááááás, ügyi vagy. És egyáltalán nem bűnözöl sokat!