2010. július 25., vasárnap

Szkerpbúúk.... Tanfolyam:D:D

Sb tanfolyamon voltunk! Sabee és Noémi a kompozicióról és az oldalak elrendezéséről tartott nekünk egy csodálatos, rengeteg információt felhalmozó előadást! A fotókat itt megnézhetitek!

Végre készült rólunk is egy közös fotó, amin az ADDS mind a négy tagja rajta van! Sorrendben, balról: Secima(Évi), Danett(Anett), Altalena(Brigi), Dorka:)
Ez oooolyan vicccces:D:D
Mert persze nem vagyunk egy magasak, Anettel mi vagy 1 fejjel nagyobbak vagyunk a csajoknál! Jó, hogy nem látjátok a lábunkat:D:D Ebből, tuti lesz egy oldal, remélem a lányok is igy gondolják!


Készítettünk oldalt is, csak még nem fejeztem be. Én csak itthon a nyugiba tudok alkotni, ott inkább beszélgetni, inspirálódni szeretek. Ahogy hazaértem, rögtön neki is kezdtem, ma reggel is az volt az első, hogy oda ültem és agyaltam, hogy mi hova kerüljön! Bár olyan kupi van az asztalon, a Timcsó esküvői album dolgai is itt várnak a folytatásra!:)

Nagyon jó, szórakoztató nap volt! Ezért imádom ezeket az órákat, ajánlom mindenkinek kikapcsolódás szempontjából!:)



6 megjegyzés:

Eszter(beszteri) írta...

Irigykedem ám nagyon... :D Csudajó ez a fotó rólatok, várom belőle az oldalt! :) Kíváncsi lennék rá, hogy ki mit hoz ki belőle... :D

Budaházi Brigitta írta...

Nagyon jól néztek ki együtt. Nem mondod, hogy még nem volt közös képetek?! Vicces, amit a fotó kulisszatitkairól elárultál - nekem be sem ugrott elsőre.
Szépek vagytok, jó rátok nézni. Várom a tanfis oldaladat!!

DAnett írta...

Hihi :) tuti lett a fotó Brigikém :) Én is ott tartok mint Te. Ülök a kupi tetején és pakolgatok össze-vissza mindent az oldalamom, hogy is lenne jó :) Jó volt találkozni! Puszi.

NőiCsizma írta...

Pfujjj....de irigy vagyok! Olyan szuper lehetett!!! A haladó tanfolyamon mindig CSODÁK készülnek. Igyekezzél befejezni, jó!?? ;)

Secima írta...

Tényleg jó ötlet volt végre egy közös kép rólunk. Az meg természetes, hogy oldal lesz belőle.
Jó volt tegnap a tanfolyamon, de én most még nem tudok nekiállni, egyelőre csak fejben készül az oldalam. Várom nagyon a tiedet.

Margó írta...

Nagyon jó látni, hogy mindannyian jól éreztétek magatokat!!