2010. július 7., szerda

Borító - Esküvői album készítés Timcsócával

Szabim 2. hete is jól fog telni! Itthon vagyunk, pihenünk. A férjem és a szomszéd, kifesti a lépcsőházat a mi emeletünkön, erre pedig pont jó ez az idő! Közben én pedig alkotgatok! Végre meg is mutathatom nektek, mert ez az első album, amit magamnak készítek!

Ez már a 3. album, amit Timcsóca vezetésével készíthetünk el, a scrapbook.hu-n! Volt egy karácsonyi, egy anyáknapi, és ez most egy esküvői album. Yabo alapra, Graphic45: Le Romantique papírjait használjuk, prima virágokkal és levelekkel!

A borító már el is készült, azt hiszem úgy kell majd vele bánni, mint a hímestojással:)


Egy kis változtatás volt csak a borítón: A virágokat és a csipkét kávéval színeztem, és egy kis feliratot is tettem a kulcs mellé!
N
agyon várom a következő oldalt, mert hogy itthon vagyok most tudnám csinálni:D Bár gondolom, ez nem csak az én vágyam:D10 megjegyzés:

kreativhit írta...

Remek pihenést számotokra.Az SB pedig nagyon jól sikerült.Valóban szép és igényes munka.

EzVicc írta...

Drága Brigi!
Csodálatos lett a borító, olyan ügyes vagy! Annyira furdalt a kíváncsiság, hogy vajon milyen lesz ez az album, annyira sajnálom, hogy kimaradok belőle. Hálás vagyok, amiért megmutatod!
De nekem ezzel az albummal is megint az a probléma, hogy ebbe fekete-fehér képek illenek. Nem tudok mit kezdeni a fotós modern képeivel :) Na majd megoldom pár év múlva, ha már nagyok lesznek a gyerekek :) :) :)
Jó alkotást kívánok, és kíváncsian várom további oldalaidat.
Szép napot! Judit

Tinci írta...

Szuperszép albumborítót készítettél! Jó pihenést erre a hétre!

Kovaxka írta...

Hű, de gyönyörű, elolvadok!

Titty írta...

Brigi ez tényleg gyönyörű lett!már én is sajnálom/bánom, hogy kimaradok belőle, de nagyon fogom figyelni a következő tanfolyamot!

DAnett írta...

Csodás lett Brigikém! Én is így vagyok vele, hogy ilyen időben csak scrapbookozni lenne kedvem :D.
Jó pihit...élvezd ki, még van pár nap!

Dorka írta...

Gyönyörűséges lett a borítód Brigikém! Nagyon tetszik a kis felirat, a csipke, a folyékonygyöngy! Tudod mit élvezek a legjobban az album készítésében? Azt hogy közben folyamatosan beszélünk és segítjük egymást!

Secima írta...

Szóhoz sem jutok. Lenyűgöző ez a borító. Most sajnálom igazán, hogy én ebből kimaradok. :)

Secima írta...

A végére nem ilyen :), hanem ilyen :( való. Közbe pedig sok-sok :))))

Juma írta...

Ez valami álomszép!!!