2010. július 12., hétfő

Kovászos uborka

Imádom! Mindenhez azt ennék, gondoltam nem egy ördöngősség! Vettem ubit, jól megmostam, bele tettem az üvegbe, felforralt vízbe tettem sót, leöntöttem az uborkát, persze bele a kaprot és a kenyeret, és úgy gondoltam ez jó lesz!
Jaaa, csak gondoltam.... az felett valahogy elsiklottam, hogy langyosan kell beleönteni a vizet, én meg a jó forróval öntöttem le!

Ti mit gondoltok, öntsem ki, vagy hagyjam, hátha lesz belőle valami?

De van még egy üvegem, azért csinálok egy másikat is, nem adom fel! Megyek is le vásárolni, mert éppen elment a nap:D



4 megjegyzés:

Kisnyul írta...

Ne dobd ki, szerintem jó lesz úgy is. Én mikróztam a múltkor a vizet és már zubogott úgy öntöttem az ubira és nem volt vész, elfogyott :)

éva judit írta...

Hát..:)szerintem nem lessz jó
A tesomtom most kaptam egy teljes üveggel,fincsi:)

Szilvi írta...

Ha még 2 gerezd fokhagymát is teszel bele, úgy még finomabb. Anyukám csinálja így a koviubit, így még aromásabb- én gyakorlatilag most ezen élek ;-)
Hmmm, azt nem tudom, hogy a forró víztől lesz-e baja, én mindig langyossal csináltam....

Edit írta...

Brigi! Hol vagy? Hiányoznak az írásaid!