2010. július 9., péntek

ADDS 5 - liftes játék

Egy újabb hónap, egy újabb lift! Most megint rám került a sor, hogy választhassak inspirációs oldalt, és a szerencsés Help me Ronda: Grow alkotása lett! 
Azért tetszett meg, mert sok a varrás rajta, és azt még gyakorolnunk kell, és kihívásnak éreztem a kis papír darabok összeillesztését! 


Nagyon tetszik az elkészült oldlal!Igazi pasis... 
 A papír darabokat, úgy készítettem, hogy kivágtam egy 20x25-as négyzetet, és feldaraboltam és sorrendbe beszámoztam. Utána minden egyes darabot sablonnak használva átrajzoltam és kivágtam a mintás papírokból!Ráragasztottam (de csak egy pöttyben középen) a sötétbarna kartonra és utána pedig több mint 1 órát varrogattam:) Volt amikor elfogyott az alsó cérna, és csak lyukakat vartam.... de hát ennyi baki belefért:D
A kommentnél volt már megint nehézségem.:D
Tudtam, hogy a hűség lesz a cím, és a kutya is mint szinbólum adta magát!A férjemről készítettem ezt a fotót, mikor kerti partin voltunk Szigetszentmiklóson a barátnőméknél! Marci kutyus is az övéké! A fotóra Karenika egyik freebie-jét használtam, ezt digitálisan megszerkeztettem, és így nyomtattam ki!Felhasználtam:
Wild Asparagus: My Mind's Eye paprirjai (Timcsóca Anyáknapi Albumjának maradékai),
American Craft betűk, Dorkától kapott pillangók ( Martha S. )
Fehér zselés toll, Rayheres 3D ragasztó kocka

 

Ebben a hónapban már az első vendégünket is köszönthettük, aki nem más mint Betsie!!! Elkészült oldalát a gallériájában megcsodálhatod:)


ÚJDONSÁG!
Az ADDS népszerűsége egyre nő. Mások is érdeklődtek, hogy részt vennének az alkotásban. Ezért úgy gondoltuk, hogy lehetőséget biztosítunk vendég alkotóknak. Az első meghívottunk Betsie, majd a következő alkalommal Beandy lesz a vendégünk. Természetesen ha téged is érdekel, hogy egy általunk kiválasztott oldalból inspirálódva megalkosd a sajátodat, szívesen látunk téged is. Az ADDS (Altalena, Dorka, DAnett, Secima) bármely tagjánál jelentkezhetsz.


És hogy a többiek mit készítettek? Nézzétek csak: Dorka, Anett, Secima

Azt hiszem ez az oldal még digiben is kihívás lenne:D:D Ha valaki elkészítené azt is szívesen látjuk! Augusztusban Dorka által választott oldallal jövünk, nem árulok el nagy titkot, hogy nagyon csini oldalt választott megint:D8 megjegyzés:

Kovaxka írta...

Hát ez megint nagyon gyönyörű, odavagyok érte!

Dorka írta...

Annyira imádom az oldalat Brigi! Annyira ügyes vagy! Csodás lett az egész úgy ahogy van!!!
Isteni volt a választásod, annyira szerettem készíteni!

Kriszta (hozak) írta...

Csodálatosan sikerült!

Secima írta...

Tökéletes választásból tökéletes oldal lett. Minden részlete szenzációs!!!!

Edit írta...

Jó sok melód volt vele, de megérte! Klassz lett! Gratulálok!

DAnett írta...

Imádnivaló lett Brigi! Tökéletesek a papírok, a fotó káprázatos...és a varrás is szuper!!! Nagyon-nagyon-nagyon jó választás volt. Köszi :D

Ronda Palazzari írta...

it is so beautiful. And your stitching looks phenomenal. Thank you for such an honor! Many Hugs!

Kisnyul írta...

Altalena, én megpróbálkoztam vele digiben. :) http://kisnyuldolgai.blogspot.com/2010/07/evfordulo.html