2010. július 7., szerda

Diétáról 14. nap

Tegnap késő este, volt egy kis pityergésem, csalódtam magamba! Férjem vígasztalt, annyira édes volt! Úgy szeretem!!!
Kovaxka hozzászólása volt, ami egy kicsit elérzékenyített, mert igaza van, úgy is lehet csinálni, hogy az ember jól érzi magát közben, csak odafigyel és mozog! Úgy hogy átgondoltam mindent, és szépen változtatok a dolgokon!

14.nap
Reggeli: banán
Ebéd:
tojásos nokedli, salátával
Uzsi:
Lidl-s tökmagos buci:)
Vacsi: tojásos nokedli, céklával

Ez talán nem is diétás, de viszont jól érzem magam... egy pár nap kell az átálláshoz. Mindenféle képpen 5 étkezést fogok beiktatni. Már csináltam igy, de nagyon sokat mozogtam mellette, volt hogy  2 hónap alatt 20 kg-ot fogytam!! Nem ajánlom senkinek, mert ahogy ritkult az edzés, azonnal jöttek a kilók vissza!
Azt is csináltam már, hogy naponta csak egyszer ettem, ebédkor.. az is hatásos volt:D:D De nem hosszútávra való... Na majd meglátjuk, a kalóriát biztos számlálgatom!!!

Többieknek pedig kitartást...:)



4 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Az ötszöri étkezés szuper! Úgy nem eszik egyszerre sokat az ember és nem is éhes. Fontos, hogy jól érezd magad! Ha számolgatsz, akkor 1500 kalória már elég lehet! :)

DAnett írta...

Kitartást Brigi, ne add fel. De tényleg az a fő, hogy jól érezd magad. Én is sokat mozogtam az első diétám mellett...az biztos hogy az edzés sokat segíthet. De tényleg a lényeg, maga az életmódváltás. Volt olyan ismerősőm aki úgy fogyott 25 kg-ot le, hogy mindent evett, csak az adagokat megfelezte, és vacsira minimálisat. Meg elhagyta a kenyérféleségeket...JA és NEM mozogott mellette. :)

Ágicza írta...

Én is épp ezt akarom írni, mint Anett :) Én is diétázás kellős közepén vagyok. A 90 naposat feladtam pár hét után. Most ami bevált a max 1 zsömi reggelire+husi+zöldség, ebéd kevesebb, de bármi lehet. Vacsi pedig meló után max megint csak 1 zsömi ha épp péksütit akarok enni. Az utolsó étkezést megpróbálom 5ig beiktatni, utána már semmi, max joghurt, kefír. No és persze a sok folyadék. Ez utóbbival ugyan hadilábon állok, de azért talán megbirkózok vele :) Nekem bevált. 2 hónap mínusz 10 kiló, de még így is van mit leadni ;) Kitartás!!

Timi írta...

Brigi azért neked már van mit felmutatni! Az a -20kg azért igényel akaraterőt!(bár én mondhatnám ezt...) Szerintem most sem lesz ezzel gond! Csak így tovább!