2009. június 25., csütörtök

Mai nap egy Káosz!

Szóval a mai nap... csináltam egy szabadnapot, gondoltam már elintézem a TB kártya cseréjét, a névváltozás miatt. De természetesen minden közbejön és a terveknek lőttek.

Két napja elkezdett fájni a derekam, ma alig aludtam sehogy nem volt jó. Felkelni sem nagyon bírtam, itt ülni sem jó, de sétálni és feküdni sem!!! Nem tudom mit csinálhattam vele! Mindegy kenegetem.
A könyvelő is bejelentkezett 11-re, közben nagy huzavona után vettünk egy GPS-t, amit tegnap szállítottak ki. Természetesen hibás, egy egész sor pixel-hibája van, így gondolom csere lesz. Várom, hogy 10 óra legyen, aztán felhívom őket... kíváncsi leszek ez is hogy oldódik meg! Remélem ingyen szállítják a következőt... de lehet be kell mennem, mert valahogy le is kell adnom...áááá!

Azért a fogamról se feledkezzünk meg, arra meg szedek valami gyulladásgátló antibiotikumot, ami már most érzem teljesen felborítja a szervezetemet... mire azt is rendbe hozom:D:D:D Minden csőstül jön!!:)

3 megjegyzés:

Osli írta...

Uhh, hát ez nagyon nem jó :S
Különben nekem is volt egyszer ilyen, hogy futárszolgálattal hozták ki a megrendelt terméket, nem volt jó, és úgy intéztem, hogy amikor hozzák a másikat, akkor vigyék el a rosszat. Belementek :) Egy próbát megér, azt hiszem. :)

Kriszta (hozak) írta...

Sajnálattal olvasom ezeket a roszz dolgokat. Kívánom, hogy jöjjenek rendbe a dolgok!

Unknown írta...

Ohh, úgy sajnálom, hogy ennyi minden összejött :( Jobbulást kívánok!! Remélem nem sokára túl leszel ezen az egészen!