2009. június 25., csütörtök

Ügyintézés 2

Most értünk haza! Elintéztünk mindent... odamentünk, egy idősebb hölgy vásárolt, addig mi ott álltunk, én soknak éreztem az időt az ácsorgásra.

Aztán mikor ránk került volna a sor, cseng a telefon... az is néhány perc, beszélünk megint pár mondatot, egy másik telefon...
Az eladó srác kedves volt, csak csiga lassú..3 telefont rendezett le. Nem is tudom 20 percig legalább ott voltunk!
Végül is megpróbálnak holnap kihozni egy másik GPS-t, de raktáron nem tartanak, mert még 2 hete van forgalomban, ez egy 25.000 ft-os készülék! Ezt nem értettem soha... nem nagy befektetés, de mindegy!

De egy baj van, ahonnan hozznák, éppen holnap leltároznak!!!! Ilyen a mi szerencsénk:D:D Úgy hogy valószínű csak hétfőn lesz belőle valami...

A nyaralásra biztos meg lesz, az még 3 hét... csak még szállást nem foglaltunk (foglaltam), mert ez is rám vár! Úgy sajnálom rá a pénzt:D2 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

De jó, hogy ha még egy kicsit körülményesen is de várhatóan rendben van minden. (Jaj nehogy elkiabáljam!) A derekadra gyógyító hullámokat küldtem :-)

A nyaralással én is így vagyok. Minden évben legszívesebben itthon maradnék, mert drágállom; de azután soha egy percét sem bánom meg! Megérdemli az ember a kutya teringettét, ha már egész évben "robotol" nem ?

Zsu írta...

Van neked egy kis meglepi a blogomon! :)