2009. június 22., hétfő

Cewe A Nagy Levin Megakészlete

Egy újabb készlet készítésbe fogtam bele, a Cewe kezdeményezésére!

"A játék ma kezdődik és június 27-ig tart.
Akinek kedve van részt venni a nagy Levin játékban, az készít valamit, ami egy ilyen receptfüzetes emlékkönyvhöz jól jöhet. Mennyiségi megkötés nincs. Minden kezdőt is szeretettel várok, akár egy-két elem vagy wordart elkészítésével.
Ha elkészült, még nem teszi letölthetővé, de az erre nyitott Challenge - Levin galériába feltölti az előnézeti képét, hogy a kíváncsiskodók megleshessék, vagy akár inspirációt kapjanak tőle. Ugyanekkor természetesen már ezt az előnézeti képet a saját blogjában is megjelenítheti.
Június 28-án mindenki a saját blogjáról letölthetővé teszi a készletet, és linkeli a többi BlogTrain állomást is. Ha valakinek nincs saját blogja, de szeretne játszani, természetesen én itt a galériában megoldom, csak kérek erről értesítést.
Még aznap, azok közül, akik játszottak, a már ismert random szavazással győztest választunk, aki lehetőséget kap arra, hogy akár el is készítse ezt a receptkönyvet, vagy bármi mást, szóval egy 26 oldalas fotókönyv a nyeremény.
Miután nem akarom senki idejét elvenni más játékkal, így a szokásos hétfői kihívás most elmarad, viszont a 29-ei hétfőn már ezzel a (reményeim szerint) giga-készlettel kell oldalt alkotni a szokásos heti játék keretében."

És hogy én mit készítettem, az előnézeti képben megmutatom:

 
Nekem a papírok a kedvenceim, de kíváncsi leszek ki mit alkot belőlük... Június 28.-tól lesz letölthető a blogokról, és remélem minél többen részt vesztek a utána lévő kihíváson is!
Aki gondolja még készíthet bármit, szombatig van még idő!!! 


6 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Hihetetlen a gyorsaságod! Már fenem rá a fogam, nagyon klassz dolgokat skubizok! :D Nekem még 5letem sincs, de majd lesz!

Osli írta...

Nagyon szép lett, és milyen gyors vagy! :)

(egy nem idevaló megjegyzés: kicsit nehezen tudom olvasni a blogod. vagy vedd nagyobbra a betűket, vagy más színnel kellene írni, de a mintás háttér és az apró betű nagyon szemerőltető.)

Secima írta...

Hú-ha! Nagyon megy ez neked. Én még nem tudom, hogy mit fogok készíteni, de a tied nagyon tetszik. :)))

Kriszta (hozak) írta...

"Azannya" nagyon gyors és szuper! már várom, hogy letölthessem!

altalena írta...

Köszönöm lányok! Bízom benne, hogy majd tudjátok használni is.
Osli, köszi hogy jelezted, már kérdeztem, mikor elkészítettem, de nem panaszkodtak! Végül is te adtál most egy lökést, és csinálok egy másikat... úgy is tervben volt:D

Eszter(beszteri) írta...

De gyors vagy! És milyen szép lett!