2009. június 4., csütörtök

Ajánló 2...

Kedden megvettem a régóta vágyott külső Vinyót, amin a Scrapbook-os dolgaimat és a keresztszemes mintáimat fogom tárolni. Reményeim szerint nemsokára jön az új gép is ezért most pakolgatom át a wincsire a cuccokat. El fog tartani néhány napig mire minden a helyén lesz, most is másol ezért nem tudok semmit alkotni, mert az lelassítaná a gépet.
Délelőtt pedig a brushokat rendezgettem, mindegyiknek csinálok egy összesítő képet, úgy ahogy Krisssztől tanultam a CEWE oldalán.


Azért hogy mégis hasznosan töltsem az időt, pár freebie lelőhelyet megosztok veletek: Sunflowers blogján Jún.3-9 ig minden nap letölthető a Petite Ballerine Kit-jének a részei.


Chez Nanine freebie eight Kit-jét pedig innen letölthetitek. Bal oldalon a freebies-re kattintva, az összes eddigi elkészített készlete a tietek lehet.

És még egy gyűjtőhely a Scrappy Freebies én még ezt nem ismertem, de találtam olyan készleteket itt, amit még máshol nem láttam.

4 megjegyzés:

Ányi írta...

Csak fáj a szívem a freebie-kért, az előzőt amit ajánlottál (jó nagy volt, több, mint 500 mega!) egész délelőtt töltöttem, aztán megszakadt a kapcsolat :-(
Úgyhogy ezeket hanyagolom most, de a rendezgetésnek én is nekiálltam! :-) Csak mindig mst csinálok helyette, így alig haladok ;-)

altalena írta...

Hát sajnálom, hogy nem sikerült letöltened:(
Én most rá vagyok kényszerítve hogy átrendezzem a dolgokat, mert a férjem azt mondta, ha nem csinálom meg, mindent letöröl a gépről:D:D

Merika írta...

Hű nagyon jókat találtál, megnézem!!!Köszi!

Sziszi írta...

Köszönöm az ajánlót én is!
Megpróbálom letölteni.
Nagyon szép lett az oldalad!
Üdv: Sziszi