2010. május 15., szombat

Hűűű de utálom ezt.....

Dühös vagyok!!!

Egész délelőtt a konyhába vagyok, elkészült a mákos guba, és majdnem kész a töltött karalábé... Megkóstolom, és tiszta föld ízű a karalábéééé.... a francba!! Mitől ilyen??? Dühömben az egész a vécébe landolt! Most a sírás kerülget... úgy látszik még sem vagyok jól! Az biztos nem főzök ma... elegem van!

Na jó éhen nem halunk, még jó, hogy van pizza szállítás! Szegény férjem...

Máskor az ilyen dolgokat fel sem veszem, de most érzékenyen érint Minden!
Próbálok scrapelni, de most még az sem megy! Biztos az időjárás, vagy valami bolygó állás okozza ezt, de már vége lehetne!

Ki kéne tombolnom magam, de ha kinézek az ablakon... inkább lehúznám a redőnyt:D



11 megjegyzés:

LaceE írta...

Nyugi Brigi :) Én megettem volna a földízű karalábédat :) De gondolom a pizza miatt nem szomorkodtok :) Remélem megnyugszol és a hétvége további része kellemesen fog telni :)

Krisz írta...

Brigi! Ez mindenkivel előfordul néha! Mostanában nekem is vannak ilyen rossz napjaim! Van egy oldal, ahol a csillagok üzeneteiben sokszor megoldást találok a feltett kérdésekre:
http://csillagmag.hu/csillagmag-uzenetek
Remélem megtalálod a választ! :)

Merika írta...

Jaj Brigi! Sajnálom hogy nem vagy teljesen jól. Valószínű a nátha miatt nem érzed úgy az ízeket.Gyógyulj meg hamar és ne búsulj a kaja miatt, máskor biztosan minden nagyon finom!

Judit írta...

Ma nekem is "robbanok" napom van. Majd elmúlik.... :)

millu írta...

Az én hapsijaim örülnének a pizzának,ne is aggódj ilyenen.Most én is rossz passzban vagyok,alkotás ügyileg is,a blogomat próbálom szépíteni,de azzal is elakadtam,most olvasgatok,gyakorolok,próbálkozok.Majd valamikor alkotok.Hallgasd meg ezt a jó kis zenét párszor,amit feltettél,én is ezt tettem az előbb.

Dorka írta...

Drága Brigi! Csatlakozom Lacihoz, én is szívesen megettem volna a főztödet! Remélem már jobb a lelkivilágod!

Kriszta (hozak) írta...

Brigi fel a fejjel! Tudom milyen rossz mikor az ember végre nyugiban próbál otthon lenni végre a nagy rohanós hétköznap után, és az sem jön össze. Nem tudon vigísztal -e téged , hogy én rendszeresen követem el ezeket a dolgokat. :o(
Szívemből kívánom hogy mihamarabb klappoljanak a dolgok!
Ja és a pizza az jóóóóó.... :oD

T írta...

Drága Brigi!! Fel a fejjel. lesz ez még jobb is!!! Ismerős az érzés... Legyen nagyon szép napod!!!!

eralilla írta...

Brigi! Néha kell egy kicsit sírni is. Levezeti a feszültséget.Időnként rám is rámtör, a semmi sem sikerül, semmi sem jó. Aztán felszáradnak a könnyek, kisüt a nap.
Kívánom, hogy mínél előbb így legyen.

Kata írta...

Sajnálom, hogy rossz napod volt. Van így, hogy apró bosszúságok valamiért érzékenyebben érintik az embert mint máskor. Nálunk minden nap van valami, ma például a karnist szakították le a gyerekek a függönnyel együtt, de valahogy annyira nem rázott meg, inkább kiragasztottam az ajtóra egy feliratot "katasztrófa övezet" ám pár napja viszont biztos világvégeként éltem volna meg.
Jobbulást kívánok Neked, pihend ki ezt a napot! :)

Tinci írta...

Fel a fejjel drága Brigi!Ezekből az időszakokból is ki lehet lábalni. Csak már jönne a szép idő meg a napsütés.......