2010. május 14., péntek

Egy dal....

Kezdek visszatérni az életbe:D Már a múlté a rosszkedv, ez a két hét nem volt egyszerű! Annyi mindent kellett csinálnom egyszerre, hogy teljesen elemésztett... de összeszedtem magam és egyessével megoldottam mindent!

Ma jó későig dolgoztam, és a sötétbe autókázva meghallottam egy számot a rádióba. Fogalmam sincs ki énekelte.... de eszembe jutott, hogy két vendégem is mondta, hogy tegnap voltak a Tabáni István koncertjén a Syma csarnokba. 

Sajnos én nem néztem a Csillag születik műsort, így csak az újságokból tudtam ki is ő, de ezt a számot hozzá tudtam kapcsolni az István arcához. És hiszitek vagy nem, tényleg ő énekelte. Meg is mutatom nektek.... tényleg van valami a hangjába. A dal is nagyon tetszik.... és hozzá teszem földim.... mert csepeli, mint én:D



És ha még nem hallottátok Caramel új dalát, akkor Secima blogján meg is nézhetitek, mert a klip is fantasztikus.... érdemes oda kattintani:)




4 megjegyzés:

DAnett írta...

Köszi Brigi a dalt. Még nem hallottam, de nagyon tetszik. Örülök, hogy jobban vagy, és sikerültek megoldani a dolgokat!! Ezek szerintem nem volt "túl" jó hónap a május Neked sem! Puszillak!! :)

Secima írta...

Én sem ismertem ezt a számot és a Csillag születiket sem néztem. Azt mondjuk tudom, hogy ő nyerte, mert a döntőbe belenéztünk. Köszi, hogy megmutattad.
Örülök, hogy alakulnak a dolgaid. Ne hagyd magad, erős vagy!

Margó írta...

Jaj, de örülök, hogy így írtatok erről a két előadóról. Nekem nem kedvenc énekeseim, hanem számaim vannak. De vannak olyan énekesek, akiknek olyan a hangszíne, hogy beleborzongok és már nem is érdekel, hogy mit énekel csak halljam a hangot:-))
Akkor lehet, hogy mégis normális vagyok?:-))

Pertine írta...

Hasonló: leállítottam a kocsit, a rádiót ki akartam kapcsolni, de pont ez a dal ment és nem tudtam kiszállni, mert végéig kellett hallgatni. Köszi, hogy megtudtad nekem is, kitől van ez a dal!