2010. február 21., vasárnap

1 éves a Scrapbook.hu

El sem hiszem, már egy év! Végig néztem a galériámat, és rá kellett jönnöm, hogy ez egy választóvonal volt az életemben. Oldalakat is azóta csinálok igazán!

És hogy mit köszönhetek ennek a hobbinak, életformának? Legfőképpen a sok ismerőst, barátot, akiktől annyi szeretetet és odafigyelést kaptam. Szeretem azt, hogy hasznos dolgot készítek, emlékeket gyártok! Ahogy megy az idő, ennek egyre nagyobb hangsúlya lesz az életben!

Szeretem, ahogy összekovácsolódott a társaság, és hogy újabb és újabb tagokkal lesz gazdagabb a fórum!

Február 13.-án, ez alkalomból nagyszabású ünnepséget tartottunk! Több kihívás, freebie, és pezsgő élet várt mindenkit, aki oda látogatott!

Janka vázlatos kihívására, kedves ismerősöm Anikó, éppen az az nap elküldött fotójait választottam. Gondoltam is, hogy ez szép ajándék lesz! Ezt most, így utólag már, biztosra mondom, nagyon örült neki!Aztán jött a freebie kihívás, mert nem tudtam ellenállni ennek a csodálatos készletnek! És íme... 


És ma kihirdették, hogy Én, igen éééén lettem a nyertes, aki 1 hónapon keresztül Vendég Kreatív Csapattag lehetek a Scrapbook.hu-n!!!! El sem hiszem... vagy is most már igen, de még mindig olyan öröm érzésem van. Izgultam is, hogy ez milyen feladatokkal jár, de semmi olyannal, amit ne tudnék megcsinálni:)

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat... örüljetek velem!!!:)12 megjegyzés:

szrjudit írta...

Annyira jó, szerintem sokan veled örülünk, köztük én is, mert nagyon ott a helyed!!! Gratulálok, csodás oldallal, méltán nyertél!!! :)

Kovaxka írta...

Hát én abszolút örülök neked és veled! :D

EzVicc írta...

Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!
Én is veled örülök!

DAnett írta...

Itt is gratulálok Neked Brigikém! Igazán megérdemelted a csapattagságot! Sok sikert hozzá :) Veled örülök én is!

Secima írta...

Én is csatlakozom a veled örülők táborához. Megérdemelten lettél csapattag. :) :) :)

Zsu írta...

Itt is gratulálok a tagsághoz! Iggazán megérdemelted!
Nekem Te voltál az egyik tippem, hogy ki fog nyerni. :)

do írta...

Itt is gratulálok, tényleg megérdemelted! :))

Sabee írta...

Itt is gratulálok Brigi :) örülök, hogy most 1 hónapig vendég KCSként is velünk vagy :)

Dorka írta...

Gratulálok Brigikém! Annyira örülök neki, hogy te nyertél!

Mörjike írta...

Én bizony veled örülök, de nagyon. :) Ugyanis amikor már vártam vajon ki lesz a nyertes én is átnézegettem az összes művet és volt 4-5 olyan oldal amit esélyesnek találtam. Asszem nem árulok el nagy titkot, hogy a tied is közte volt. :)

Az Avatart én is láttam 3D-ben. Óriási élmény volt, szivesen megnézném máskor is. Imax-re mostanság esélyem sincs, ahhoz Pestre kéne utazni sajna.

Izzie írta...

Gratulálok a kreatív csapattagsághoz!Veled örülök én is :)

Kriszta (hozak) írta...

Gratulálok!