2009. augusztus 11., kedd

Cewe 13 heti kihívása... Az élet igaz dolgai

Úgy néz ki, meg van a nyűgösségem oka: INFLUENZA! Ma voltam a dokinál, teljesen le vagyunk amortizálva a férjemmel! De a barátnőm anyukája hívott, hogy náluk is mindenki a gyerekeken kívül csak fekszik... jól megfertőztük egymást szombaton! Itt kívánok nekik mihamarabbi gyógyulást!

Az én gyógyszerem a Scrap, ezért csináltam is egy oldalt!

Érdekessége, hogy csak magyar készletekből válogattam. Olyan csodás dolgokat készítettünk... szívem szerint még pakoltam volna rá, de eszembe jutott, hogy: A kevesebb néha több..:D

Felhasználtam:
Timo:Wood mini kit(keret), Szunyó:Holiday(gomb,keret),Valentin(piros madzag), Sunfruits MegaKit:Ányi(dekor,varrás),Giny(glitter paca, fehér virág),Kovaxka(virág), Moncsi(háttér-belemosva), Ranibow Kata:Vintage Summer(háttér bg1), Ányi:HappyBirDday(masni,gombostű,dots-pöttyös dekor), OsDesign:Dotted(overlay), WA:didó, Cewe:Music(papír,kotta) DidoDesign:Paper Flower(virág,apró virágok,papír-háttérbe mosva),Pure Fresh freebie

Ez tényleg így van, hogy mindig az utolsó elkészült oldal a kedvenc... most ezt imádom! Nem is nagyon szoktam ezeket a színeket használni, de irtó jó volt vele dolgozni:)

7 megjegyzés:

Zsu írta...

Jobbulást! Gyógyulj meg hamar!

Eszter(beszteri) írta...

Gyógyulj meg hamar. Bár ha neked a scrap a gyógyszer, és ilyeneket alkotsz, akkor szerintem nagyon hamar rendbe fogsz jönni. Ez a kép nálam is nagy kedvenc! :)

Judit írta...

Gyönyörű csodálatos oldal, meseszép színvilággal és elrendezéssel. Amúgy jobbulást!

Secima írta...

Jobbulást! Alkoss minél többet, ha az segít!!! :)))

Rucola Designs írta...

Gyönyörűszép és annyira köszönöm! :) Gyors gyógyulást neked!! :)

T írta...

Jobbulást és gyógyulást kívánok!!!
És csúúúúúúúúúúúcs az oldal, amit készítettél!!! És köszi, hogy felhasználtál a minikitből!!

Janka írta...

Annyira tetszik ez a képed! Már maga a fotó is vicces, de ahogy megcsináltad, az csúcs!!!