2009. július 2., csütörtök

Nyertem... a SV II/5. Próbatétele

Vasárnap lezárult a Scrapbook.hu SV II/5. próbatétele! Nagy örömömre sok sok szavazat érkezett, hála Gigi emiljének, hogy felhívta a figyelmet a regisztrált tagoknak, hogy ne felejtsenek el szavazni! 44 szavazattal, és szoros küzdelemmel én lettem a nyertes:D 

Az e havi próbatétel témája a Gyerekkor volt, és Gigi idézetét és/vagy Rainbow Kata készletét kellett használni! Ez a Festőpalánta készlet első látásra nagyon megtetszett, tudtam, hogy minden olyan elem megtalálható benne, amit szeretek. 

Mind a két képen a hugommal vagyunk, és pont kapóra is jött, mert ezek voltak a gépen be szkennelve, teljesen illettek a témához!


Felhasználtam:
Rainbow: Festőpalánta
Budaházi Brigitta: Definiciók 1.
DBS Plastic Rainbow Alpha
DS Strawberry Licious Alpha


A hagyományos technikához való csomagot választottam, mert már nagyon kacérkodok, hogy elkészítsem első oldalamat. Az igazat megvallva, már félig kész is van, de valami hiányzik belőle... de amíg nem kapok ihletet nem ragasztom össze, csak letakarva az asztalon nézegetem...:D

Ez egy nagyon szerencsés hetem volt!

Juca kisorsolt az az heti játékában!
Majd LilyDesign-tól is 5,99$ kupont nyeretem... amire soha nem számítottam, de tényleg!
Aztán jött a Scrapbookos nyeremény, teljesen le voltam taglózva, ilyen ritkán fordul elő az emberrel. Csináltam is lottót, pedig nem szoktam!!!

Itt is szeretném megköszönni mindenkinek hogy szavazott a 6 tovább jutóra, én személy szerint nagyon hálás vagyok mindeki szavazatáért:)****** 
Ha megérkezik a csomag, meg is mutatom nektek, meg persze az elkészült alkotást is... csak legyen rá időm!

9 megjegyzés:

Rucola Designs írta...

Imádom az oldalad a fotók különösen zseniálisak rajta! Megérdemelt győzelem, nagy-nagy gratula! Remélem, a lottószámaid is bejönnek! :)

eralilla írta...

Itt is gratulálok! Megérdemelted!

Ányi írta...

Gratulálok én is! :-)Tényleg jó, hogy ilyen sok szavazat érkezett, a múltkori olyan lehangoló volt :-(
A lottó miatt szurkolok, milyen nagy poén lenne, ha az is összejönne!
És máris kiváncsian várom a nyereményedet :-) Szerintem neked a hagyományos kapásból fog menni, mert digiben is eléggé arra hajazóakat készítsz; sokszor meg sem tudom álllapítain elsőre, hogy ez most milyen is :-)

LaceE írta...

Gratulálok én is. Megérdemelted a győzelmet. Illetve szorítok a lottó 5-ösödért. Ígérd meg, ha megnyered, meghívsz egy kávéra :)

csuti írta...

Gratulálok!!!

Bea írta...

Nagyon jó oldal lett, gratulálok. :-)

Secima írta...

Gratulálok az egész hetedhez és a győzelmedhez is. Most várom a lottó ötösödet. :)

Unknown írta...

Gratulálok!!! Szuper oldalt készítettél :) és még legyen sok sok ilyen szerencsés heted! Nagyon kíváncsi lettem a hagyományos oldaladra ;)

Janka írta...

Gratula mindenhez! Nagyon tetszett a kihívásra készített képed is ;)