2009. május 28., csütörtök

Készlet készítés...

Két napja csak fotózok, hogy az új 100% Nyár BlogTrain-re elemeket tudjak csinálni. Ma elkezdtem kivágni a felhasználható részeket, de olyan sok szép dolog van, hogy több készlethez is fel lehet majd használni őket. Azt találtam ki, hogy egy olyan mini-készletet csinálok, hogy egymagában is lehessen belőle oldalt készíteni, én már csináltam is egyet, majd ha megjelennek a freebie-k meg is fogom mutatni nektek.

Jó dolog Kit-eket készíteni, sokat tanulok belőle. Átgondoltam miket is szeretek egy oldalra tenni, pl. maszkok, pacák, keretek, virágok, mindenféle maszatok, csillogós dolgok, zsinegek, szeretem a geometriai alakokat, indákat stb. - ja és persze a papírokat ne hagyjam ki:) Na és akkor jött a kérdés, hogy miket tudok megcsinálni ezek közül, ez a nehezebb része:D

Sok minden felvetődött bennem: Ha kivágok egy virágot, úgy látom túl éles a széle, mivel lehet tompítani rajta? Ilyenkor fel lehet e használni freebie-ket, például overlay-re gondoltam, vagy akár a madzagra ( CU )... De jó lenne, ha valaki ellátna készlet készítő tanácsokkal?!:D3 megjegyzés:

Ányi írta...

A kérdés jó, a válaszra én is kíváncsi vagyok. Mondjuk, !igazi' tervezőknél is látom, hogy felhasználnak mástól átvett elemeket...

Kovaxka írta...

Hű, de jó neked, hogy már itt tartasz! Nálam még csak a vágyakozási szint van meg! :)) Nem értek hozzá, de józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy CU-kat minden további nélkül fel lehet használni (akkor is, ha fribi volt), a többi viszont necces..??!!

(Nagyon hálás tudok ám lenni a kikapcsolt szóellenőrzésért! :))

altalena írta...

Kovaxka hogyan lehet kikapcsolni?

Megkérdeztem a freebie-s dolgot a scrapbook.hu-n, remélem ott válaszol valaki, aki tudja:)