2010. október 13., szerda

Tehetség kutatók... + Music

Itt van a bizonyíték, hogy nem az a lényeg, hogy ki nyeri meg a tehetség kutatót... a második helyezett nagyobb sztár lehet. Adam Lambert is az Amerikában futó American Idol-ban indult, és most, hogy megismerhettem a hangját, teljes odaadással neki drukkoltam volna!

Szöveg



Mert most is az X-Faktorban van ám kedvencem, az első pillanattól fogva a Takács Nikolas-nak szurkolok. Mert " a Nikolas A hang, A zene" Mondta Keresztes Ildikó. Ez a bársonyos hang... jajj tényleg hiányzik a magyar popéletből. És aki még az én fülemnek is simogatás, az a Vastag Tamás. " Ami nagyon tetszik benne, az hogy nagyon nagyon színes hang, ugyan úgy megtalálható benne a líra és ugyan úgy a rock". - mondta Keresztes Ildikó, aki akár az én szavaimat is tolmácsolhatta volna.

Nagyon kiváncsi vagyok, mit fognak kihozni a versenyzőkből, de bárki is esik ki, nagyon fogom sajnálni... de remélem az én favoritjaim sokáig bent maradnak majd!:D

Megasztár-ról pedig nem sokat tudok mondani... sajnos! Senki nem lopta be a szívembe magát, ez tök fura. Azért fel szoktam venni, és gyorsan átpörgetve, csak a zenékbe bele hallgatva, azért képben vagyok, de még így sem szeretem. Azt szoktam érezni, hogy jajj már mikor lesz vége!
És szerintem is jó ötlet, hogy ne egy időben adják a két csatornán, a hasonló műsorokat... Örülök, hogy Fridi ezt felvetette:)

Minden esetre, szombaton este a tv előtt a helyem:D:D

................................................................................

Eagleszem most írta, hogy a Megasztárt átteték Pénekre! Na jó, akkor döntenem kell... Csodálatos kutyadoki vagy Megasztár?:D:D Lehet hogy a kutyák jobban érdekelnek..... hümm...:))))






3 megjegyzés:

eagleszem írta...

Brigi!
A megasztárt áttették péntekre!

Szilvi írta...

Huh, nekem Nikolas nagyon nem jön be valamiért első pillanattól fogva:-P.
Viszont nagyon remélem, hogy Tamás fogja megnyerni a versenyt, mert abszolút neki drukkolok. Csabi meg Norbinak, de ő mindig is a csodabogarakat favorizálja.
Nézd a Kutyadokit, mert még mindig jobb a kutyák vonyítása, mint Eszenyi hápogása;-D.

Noncsi írta...

Mostanság a tv-t sem nagyon nézem idő hiányában, de az X faktort azt semmiért sem hagynám ki. Nekem Vastag Csaba jön be nagyon. De a két fiú, akit említettél nekik is nagyon klassz hangjuk van.
Nagyon bejön a "fílingje" a műsornak és a lányok és fiúk is szuperül énekelnek.
Én is ott leszek szombaton a tévé előtt!!! :)