2010. október 10., vasárnap

13 dolog .... - CT Kikinou Designs: Day After day

Van egy kis elmaradásom!
Egész héten szabin voltam, és hát szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre - ezt még nem tudom - már az első nap lebetegedtem!


Szombaton leutaztunk Győrbe, de vasárnap már haza kellett jönnünk, nem akartam megfertőzni mindenkit. Aztán napokig csak az ágyat nyomtam... aztán már ténykedtem a négy fal között is, majd eljött az idő, hogy kimerészkedjek a szabadba... de csak a vásárlás miatt.:) Az életerő kezd visszaszállni belém... alkotó kedvem és ihletem, még várat magára! Még mindig orrhangom van, és köhögök, de nincs mese holnap dolgoznom kell!

Kikinou Day after day készletét mutatom most meg, kellemes babakék színével! Az AhhhScrap shopjában 2$-ért megvásárolható!


Ez az egyik oldalam....Ez pedig ugyan az, csak egy fa dobozba helyeztem... nem tudtam eldönteni melyik tetszik jobban... kíváncsi vagyok rá ti melyikre szavaznátok!!!


A barátnőm párja van a fotón, de szerinte ez egy béna kép Péterről:D:D Nekem pedig tetszik.... tél volt, és kiment a kertbe, majd amikor visszajött, úgy bepárásodott a szemüvege:D
6 megjegyzés:

Rita(006) írta...

Szép jó reggelt!
Nekem a dobozos tetszik! Karakteres, ráadásul olyan mintha +a dobozból is kukucskálna ki.
Kitartást a jövő héthez!

kreatívhit írta...

A dobozosra szavazok.
A hét elején azért egy-két
nagyobb C adag nem fog ártani.

Tinci írta...

Örülök, hogy már jobban vagy, hiányoztál!
Én is a második variációra szavazok, jól illilk a sötét keret az oldalhoz.

Kovaxka írta...

Nálam is a dobozos! Jobbulást neked!

Merika írta...

Érdekes, én is a dobozost favorizálom, olyan egyedi!!!

NőiCsizma írta...

Nekem a keretes tetszik. Mindkettő jó, de a fa keret mintha összefogná az egészet.
Az Én férjem is szemüveges és ismerem ezt a pára-problémát. Mindig megkérdezem Tőle, hogy tejüvegre cserélte a szemüvegét??? :)