2009. november 23., hétfő

Változások

Át kellett gondolnom a dolgokat... és úgy döntöttem, lemondom a CT tagságokat! Annyira sajnáltam Nath Desings és Kikinou-t is, de ha csak gyorsan, kényszerből csinálni nem az én asztalom.
De azért Didó és az A.B. Designs-nál maradok.:D

Túl sok lenne ez most nekem. Nagyon nagy lesz most a hajtás a munkahelyen, még vasárnaponként is dolgozni!

Nagyon megkönnyebbültem! Szeretnék a jövőben, hagyományos albumokat is készíteni, és csak úgy kedvtelésből oldalakat csinálni, mint néhány hónappal ezelőtt:D
Januártól újra visszaáll minden a régi kerékvágásba, akkor majd meglátom, hogy újra jelentkezek e CT tagnak!:) Kikinou fel is ajánlotta, hogy bármikor szívesen lát... ez olyan kedves volt tőle... nem is felejtem el:D

Remélem, így több időm lesz a kommentálásokra is a blogokon és a gallériákban is:D



10 megjegyzés:

Ányi írta...

Jól tetted, Brigi, tényleg kényszerből nagyon nehéz szkreppelni, plusz ha ez párosul az időhiánnyal... na ja, ez egy hobbi, amit szívesen scsinál az ember, ha meg nem, akkor nem is hobbi, hanem teher.
Jól tetted, no! :-)

Eszter(beszteri) írta...

Megértelek, Brigi, és jól döntöttél! :) Amilyen fantasztikusan szkreppelsz, bármikor találsz magadnak CT-tagságot, ha akarsz! :) És vár rád egy meglepi a blogomon, ha még nem jártál arra! :)

Bíró Ágnes írta...

Én épp a napokban gondolkodtam, amikor nézegettem az aláírásokban kinek milyen ct tagsága van, nomeg mennyi. Hogy lehet ezt idővel bírni?

Biztos nem volt könnyű döntés, de mindenképpen jól döntöttél. Kényszerből nem lehet igazán alkotni. És ahogy Eszti is írja, nagyon ügyes vagy, bármikor visszakerülhetsz jobbnál jobb CT-kbe:) Fel a fejjel! Év végén mindenhol nagy a hajtás sajnos.

Sapimanó írta...

Őszintén szólva, csodálkoztam is, főleg az utóbbi időbe, mikor láttam, hogy van bejegyzésed, az mindig csak CT munka volt :)
Már alig várom, hogy csak úgy is alkoss valamit.
Szeretem nézegetni a műveidet :)

LaceE írta...

Nem féltelek, hogy nem találnál majd újabb CT-ket, ha felszabadul az időd. Annyira jók az oldalaid, hogy minden designer CT call nélkül is felvenne :)

Tinci írta...

Biztosan a számodra legjobban megfelelő döntést hoztad! Én biztos vagyok benne,hogy januártól jobbnál jobb csapatoknak lehetsz tagja,ha akarsz!

Kriszta (hozak) írta...

Jól döntöttél a kényszer engem is leblokkol. Mindent bele az év végi szépítésbe és majd pihenésképp alkoss minél többet, csak úgy!

Unknown írta...

Szerintem is jól döntöttél, annak idején én is ezért "mondtam fel", mert a kényszer miatt már az egész elvesztette a varázsát, és azt már nem akartam, hogy meg is utáljam az egészet. Alig várom, hogy még több hagyományos oldalt készíts :) nagyon ügyes vagy abban is :))

csuti írta...

Teljes mértékig megértelek a döntésedben. Ez tényleg egy hobbi, és úgy jó csinálni, ha éppen kedved és időd van, szóval ha most így érzel, hát jól döntöttél. És tényleg tuti lehetsz majd CT tag ha akarsz, mert nagyon jó munkáid vannak!

Noncsi írta...

Egyetértek az előttem szólókkal, csodálatos oldalakat készítesz és két kézzel kapkodnak majd utánad, ha aktuális lesz!!! :)