2009. szeptember 5., szombat

Mai akció!!!

Ma elvileg dolgoztam, csak képzeljétek előbb haza kellett jönnöm!

Hogy miért?! Mert kigyulladt egy garázs az üzlet mögött. Csomó robbanás volt, gondolom én vegyi anyagok és gázpalackok(ezek még nem robbantak, arra kellett várni, hogy lehűtik és kilövik őket). Kitelepítettek minket, és egy ABC mögé álltunk, mert az volt a kérés, hogy fal mögött kell lenni:) Cipő és táska volt nálam, meg a munkahelyi szerkó... de vissza kell mennem, mert nem vagyok biztos, hogy mindent lekapcsoltam, úgy rohantunk. 

Szegény vendégem, félig készen jött ki a kezeim alól... de nem mertem kockáztatni, mi van ha tényleg felrobban és kitörnek az ablakok! Majd valahogy bepótolom... Murphy törvénye, hogy lemerült a telefonom!!!!!! A következő vendéget is csak itthonról tudtam felhívni, szerencsére még nem indult el... mert elég messziről jár hozzám.

Mostanában annyi minden történik Csepelen, az autók felgyújtásától, a lelőtt tanárig! Lehet ez is a tv-ben lesz, de nem elég, hogy tegnap az ADU Oktatási központban megbetegedtek a diákok és a tanárok ezzel az új típusú influenzával. A suli, elég közel van hozzánk:(!!!  Hétfőn, pedig jönne hozzám az egyik tanárnéni lánya... remélem nem hordozza a betegséget! Rá fogok csörögni, még az kéne, hogy elkapjak valami nyavalyát:D

Amikor visszamentem, gyors fotót csináltam... ennyi látszott már, hála az égnek eloltották:)





4 megjegyzés:

Unknown írta...

hű, ezek nagyon durva hírek... hihetetlen, hogy mik történnek :( örülök, hogy veled minden ok! (és tetszik az új blogdesignod :))

Kriszta (hozak) írta...

Hát jó kalandosra sikeredett a mia napod! Még jó, hogy nem esett bajod, bajotok! Reméljük ami hátra van belőle az nyugisabb lesz.
Imádom a blogkülsőd!
Lassan nekem is ősziesíteni kellene. :-)

Ányi írta...

Nekem is teccik a blogbunda :-) Most végre megint kb. gyors a netem és így hamar bejön és láthatom.
Na, a hírek... mi van ott Csepelen? Hihetetlen!

Névtelen írta...

Hű, de megváltozott az oldal. Szép lett. :) De mi ez a scrapbook?

No amúgy megkérdeztem ám, itt a válasz:

"www.sxc.hu

Ingyenes, legális, meg minden, közel 400.000 fotóval. Időnként viszont elég gagyi a képminőség, úgyhogy egyből nyomdába nem lehet mindet küldeni, erre készülj. Regisztráció kell az oldalra a letöltéshez, de az is ingyenes."

Remélem jó lesz. :)

Üdv:
Juci