2009. szeptember 13., vasárnap

Blogháttér törlés...

Kuznyec és Secima is felhívta a figyelmemet, hogy valószínű igy nem lehet a háttereket nyilvánossá tenni! Addig míg ez nem tisztázódik... pontosan, azt a két bejegyzést töröltem! Nagyon oda kell figyelni ezekre! Én meg nem is gondoltam, hogy ebből gond is lehet!

QP-oldalt is csak a készítő engedélyével lehet feltenni? Freebie-knél is?

Ha valaki tisztában van ezzel, légyszi írja le, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljön az ember lánya:D



4 megjegyzés:

Ányi írta...

Brigi, nézz át a blogomra, pont tegnap találtam két blogbundagyártó blogot, írj nekik!
Egyébként az egyikre úgy találtam rá, hogy akinek a készletéből készült a blogruci, őt én olvasom és ő véletlenül találta meg az egyikőjüket és nagyon örült neki. Bár az freebie volt, nem tudom mindegyik blogrucijuk az-e illetve hogy te freebie-ből csináltad-e vagy sem. Ha igen, szerintem nem lehet gond, de tényleg jó lenne utánajárni!

Osli írta...

Szerintem keresd meg email-ben a készlet alkotóját, és kérdezd meg. Én már jártam így, hogy csináltam egy oldalt, de végül nem tetszett a fotóval, és nem akartam 'kidobni'. Megkérdeztem az illetőt, akié a készlet volt, hogy gyorsoldalként feltehetem-e freebienek az oldalra, és igent mondott. Végülis ez ingyenreklám neki is. Szóval, írj neki, és szerintem engedni fogja. Csak tedd mellé a készletet is, meg, hogy ki csinálta, esetleg a blogját is linkeljed mellé.

Linsey írta...

Úgy tudom, vagyis eddig úgy tapasztaltam, olvastam, hogy attól még, hogy valami freebie még nem biztos, hogy szabadon felhasználhatod bármihez. El kell olvasni a text fájlokat, amiket csatolnak a készlethez. Többnyire azt írják, csak személyes használatra készítették. Ha blogruha, vagy QP készül belőle, mégha ingyen adod is, az már nem személyes használat, szerintem. Jobb, ha minden esetben rákérdezel a készítőtől, hogy lehet-e. ;)

Arenn írta...

Szia!
Tudsz nekem abban segíteni, hogy hányszor hányas a blogruhád? Ugyanis sehogyan sem találom el az arányokat.
Köszönöm Adri