2011. július 21., csütörtök

Esküvői ajándék doboz

Most hétvégén lesz a barátnőm esküvője. Neki készítettem ezt a dobozt ajándékba. Nem hagyományos esküvő lesz, Jászsági népviseletben lesznek, úgy hogy a színeket is próbáltam úgy össze válogatni, hogy olyan magyaros legyen :DAz ötlet sajnos nem az enyém, hanem Scrappassion (Agnieszka-é)! :)))))) Itt is nagyon nagyon köszönöm neki!!! Leírást nem találtam a blogján, de azt írta egyik bejegyzésében, hogy aki szeretne ilyet készíteni, a fotók alapján próbálja lemásolni a figurákat! Én is így tettem.

Mi nem vettünk ajándékot, hanem anyagi hozzájárulással támogatjuk az ifjú pár jövőjét, ezért is készült ez a doboz, mert a fehér virágminta mögött egy zseb van, és oda lehet betenni azt amit a házaspárnak szánunk.

Akkor mutatom az oldalakat közelről:


Az autós volt egy kicsit macerásabb, de nagy élvezettel készítettem!
Ott mögötte, látszik is a bedugdosott pénz:))A babakocsi elkészítése volt a legkönnyebb, csak egy kört kellett cikkekre vágni :)A víz hullámzása annyira jó lett, nagyon tetszik nekem így!Nagyon sokáig kerestem az idézetet, nagyon sok van a neten, de a legtöbb, meghívóra vagy szerelmes idézet. Én pedig valami gratulációs, köszöntő verset szerettem volna. Ez volt talán a legjobb amit használhattam. A CEWE esküvői freebie-jéből kiválasztottam ezt a keretet, ami az idézetet díszíti.Daisy D papírokat és égkék alap kartont használtam, a doboz pedig 10x10cm-es.Szívből ajánlom mindenkinek, jó szórakozás egy ilyet készíteni. :))14 megjegyzés:

Era85 írta...

Meseszép lett!!! Igazán magyaros! Imádom! :)

NőiCsizma írta...

Fantasztikus lett!!!
Én is már sokszor nézegettem, de eddig azt hittem,hogy ehhez van valami sablon, mint a sizzix vágóminták. De így megszerkeszteni, kivagdosni... nagyon melós lehetett. Remekül összehoztad, tökéletesek az arányok, a színek, a formák!

altalena írta...

Egyáltalán nem melós, egy délután alatt meg van, és ha átrajzolod, akkor a sablonod is:))

Kriszta (hozak) írta...

Annyira ügyes vagy! Fantasztikusan jó lett! biztosan hatalmas sikert arat majd! :o)

DAnett írta...

Imádom Agneszka munkáit - mindig is szemeztem ezzel a dobozzal, de visszatartott a sok meló :D - de Te fantasztikusa elkészítetted ezt az albumot Brigi! Igazán meseszééép lett, szerintem az ifjú pár álla le fog esni mikor meglátja ezt az ajándékot! Annyira inspiráló, kedvet is kaptam hozzá :D

Bmary írta...

Eláll a szavam:csodaszép lett!

Zs'Art írta...

Egyszerűen tökéletes lett! Nagyon ügyi vagy! :)

hékás írta...

wow, de csúúúúúcsszuper. Fergetegesen jó lett, én tuti nagyon örülnék egy ilyen csodának!

Lululu írta...

Eszméletlenül jó! Nagyon ügyes vagy.

Timi írta...

gyönyörűűűű Brigitta!!!!!!! Imádom, hogy elkészítetted!!!!!!!! Le a kalappal! NAgyon ügyes vagy és nagyon tetszik!!!!!!:DDD

Ányi írta...

Hát ez valami zseniális lett, Brigi!!! Köszi hogy megmutattad és köszi az ötletet is!

Janka írta...

szóhoz sem jutok! annyira szép! imádom a színeket, a piros pöttyös papír telitalálat volt!

E-wa írta...

Ezer köszönet!!! Cserébe tudok egy jászsági vőfélyt:)

Kolibri írta...

Gyönyörűséges Brigi!!!!!! Imádom minden ízében! :)