2011. március 11., péntek

CT Rainbow Designs: Harmony

Rainbow Kata egy olyan készletet készített, amely szerintem mindenki tetszését elnyeri. Az enyémet biztos, mert minden olyan elemet tartalmaz, amiket én szeretek használni. Kiemelném ... a virágokat, a kis zászlócskákat és a varrásokat!

Ha neked is tetszik megvásárolhatod a TLP shopjában, vagy megnyerheted Kata blogján, ha hagysz egy kommentet nála, és/vagy megosztod másokkal is a facebookon!



Mostanában a komment írásával vannak gondjaim, valahogy nem jönnek a mondatok, vagy nem jut eszembe miről is írjak. Na ilyenkor választom ezt a megoldást, hogy csak fontos, vagy a hangulathoz illő szavakat írok az oldalra.
Remélem, hamarosan visszatalálnak a számba a szavak:D:$ :@




Felhasználtam:
Rainbow Designs: Harmony Kit
Trixie Scraps: Fruity Freebie Alpha




5 megjegyzés:

Lili'sMother írta...

Én is kívánom, hogy menjenek a szádba a szavak :DD
Csúcs ez a készlet tényleg! Köszi a dícséretet, de te sem panaszkodhatsz! Nagggyon jól pakoltál te is. De amúgy is tetszik a stílusod, klassz oldalakat készítesz.
És kicsit irígy vagyok, hogy Kata csapatában vagy, jó helyen, az első sorban ülsz.

millu írta...

Még nem tudtam írni,de annyira tetszik ez az oldalad is,igazi HARMÓNIA tényleg.

Toni írta...

Gyönyörű az oldalad! Ha te nem is úgy érzed, de süt róla a kiegyensúlyozottság! Akkor valahol ott kell bujkálnia benned! :) Nagyon szeretem, amit csinálsz!

Secima írta...

Nekem nagyon tetszik, hogy csak szavakat írsz az oldalra. Ez nagyon jó ötlet. Lehet, hogy nekem is ezt kellene alkalmaznom, mert kommentárt írni az oldalra én sem nagyon tudok.
Az oldalad pedig csodaszép!!

Margó írta...

Szerencsésebb vagyok Nálad, nekem az ujjaimba jönnek a szavak. Sokszor máshol járok gondolatban és csak azt veszem észre, hogy közben valamit írok:-)) Persze, nálam is van, hogy akaratom ellenére pihennek:-)
Szeretem Kata készleteit és mindig nagyon finom, szép oldalakat készítesz belőlük!!