2010. március 28., vasárnap

ADDS 2 Lifteljünk - Március

Eltelt egy újabb hónap, és itt vagyunk az ADDS 2 játékunkkal! Az előző hónap oldalát itt megnézheted!
Dorka eszméletlen választása volt Karola ezen oldala. Már első látásra szerelem volt, és mikor megtudtam, hogy ez lesz a következő feladatunk.... hűű szárnyaimat csapkodtam örömömben:D

Nézzétek az elrendezését, a színharmóniáját, a csodás virágait, és a folyékony gyöngy használatát, amiben ő a legprofibb!



Tudtam, hogy úgy ahogy van, én ezt az oldalt le fogom koppintani, mert minden annyira tetszik rajta! Persze saját kereteim és készleteim meghatározták milyen is lesz, de a végeredmény szerintem csodaszép lett. 


Hamar össze is állt az oldal. A virágok nagyon tetszenek. Pont előtte sikerült beszereznem ezeket a fehér Prima virágokat. Majd gomb helyett a Rayherben kapható bibéket tettem bele! Olyan szép lett. Volt még itthon ilyen nagy gyöngy gombom, és kettő virág közepébe azt tettem!

Ezen a fotón kb. 4 éves lehettem. A nagymamám jelmezeket is készített, csodálatos dolgok kerültek ki a kezei alól. Nagyon finomakat főzött, szaloncukrot készített és árulta karácsonykor. Sajnos körülbelül 1 évvel később 54 évesen elment, de lélekben soha nem hagyott el minket. A szüleim annyi minden jót meséltek róla, hogy teljesen összefolyik bennem, hogy ez az én emlékem, vagy csak amit hallottam a mamiról!

Az oldalon a következő komment olvasható:

"Ezt a ruhát az én drága nagymamám varrta nekem. Tudom, hogy mennyire szeretett engem, mindig azt érzem, hogy itt van velem.... tőle és anyukámtól örököltem a kézügyességemet."



A barna papír széle, nincs teljesen leragasztva, hogy egy kis bújtatott kommentárt tudjak elhelyezni alá. Ma megyünk a szüleimhez, és apukámat fogom megkérdezni, hogy mi is ennek a ruhának a története, mi történt ezen a napon, talán farsang volt? De ez mind rá fog kerülni az oldalra! Szeretném elkészíteni ennek az oldalpárját, így lenne csodálatos az albuma! 



Felhasználtam:

DaisyD féle rózsaszín háttérpapír a Scrapbook.hu-ról, fotó karton,
A barna papír Rayheres, és a bibék is. Martha Stewart csipke lyukasztója a SSS-től!
Prima virág, Pébéo folyékony gyöngyök, Bo Bunny miltonkapocs,
American Craft betűk. A SB.hu klubnapján Linsey lyukasztójával készített scalloped kör minta, és Beandy lyukasztójával készült kis faág! A csillogós szalag a Kreatív Hobby-ból való! A négyes szám, Auchan-ban kapható dekorgumi matrica!


Azt hiszem végre megértettem, hogy miért is készülnek a scrapbook oldalak. Mennyi érzelmet, történetet rejtenek a papírok! Végre én is igazi Scrapbook oldalt készítek!!! Már 5darab 12x12-es oldal lapul az albumomba, és nincs olyan nap, amikor ne nézném át őket! Imádom....

A többiek oldalát a blogjukon megnézhetitek: Dorka, Danett, Secima




16 megjegyzés:

DAnett írta...

Igazán csodálatos lett!!! Gyönyörűek a virágaid, és a lyukaszott papírok! Milyen érdekes, hogy látatlanban is ugyanazt a papírt képzeltük el háttérnek, és betűmatricát díszítésnek! Gratula Brigi! Igazán csodás oldalakat készítesz!

Secima írta...

Brigi, ez valami fantasztikus!!! Imádom, annyira szépen sikerült megoldanod a részleteket. Nagyon szépek a virágaid, minden olyan tökéletes. Gratulálok!

Dorka írta...

Drága Brigcsi! Gyönyörűségesen szépséges oldalt készítettél! Imádom a virágaidat, a fotódat, a gyöngyeidet, mindent-mindent!!! Gratulálok!!!

hAnd-i írta...

gyönyörűűű lett...

éva judit írta...

ennél jobban senki nem tudta volna koppintani,gratu:)

Krisz írta...

NAgyon jól sikerült a liftelés! gyönyörű lett! :)

@gi írta...

Tudom hogy már megkaptad, de én is szeretnélek megajándékozni a Kreatív-díjjal, mert egyszerűen imádom az oldalaidat! :)

Szilvi írta...

Nagyon, naggggyon szép lett!

Rucola Designs írta...

Jaj, elolvadok! Finom, meseszép, megható, és a fotóóóóó! :) :)

Timi írta...

Szóról szóra egyezik a véleményünk!!! minden. és csodálatos oldalt készítettél Brigi!!! nagyon-nagyon tetszik! WoooooooW!!! Szuper!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Gratulálok mindegyik hagyományos oldaladhoz, ez az utóbbi igazán közel áll a szívemhez és amit írtál a sb lényegéről: szintén szívemből szólt! Nagyon örülök, hogy Te is így érzed! Sok puszi!

Karola Witczak írta...

Girl, you did an amazing job here! I'm so honored that you chose my LO! Your work is so beautiful, excellent and the memories it contains are so precious and touching! Thank you for sharing these beautiful page!
P.s. thanks God for the google translator! Hugs from Poland!

Atyus írta...

Valóban gyönyörű lett! A virágok, a pöttyök, a szegélyek! Minden gyönyörű! A fotó szuper, a mamádról írt soraid pedig meghatóak.
Nézz be hozzám, meghívtalak egy játékra! ;)

Dorka írta...

Brigcsi kérlek nézz be hozzám, mert játékra szeretnélek invitálni.

Ildika / Csodaszarvas33 írta...

Nagyon szép lett! Jó volt olvasni albumod alakulásának történetét! :)
Már kacérkodtam én is a gondolattal, de még sosem próbáltam ki...azt hiszem eljött a pillanat! :)

EzVicc írta...

Olyan szép lett ez az oldal, és olyan megható, ahogy a nagymamádról írsz.
Úgy tetszik az a 4szám, fel szabad használjam majd a gyerekeim albumában?