2009. október 26., hétfő

Blogdíj és mégis Blogdíj

Ányitól és Noncsitól is megkaptam ezt a díjat! Köszönöm nektek! Gondolkodtam, kiket is válasszak, és úgy érzem igazságtalan lennék, ha 7 blogot emelnék csak ki! Így most rendhagyó leszek, és mindenkinek tovább küldöm aki a bloglistámba szerepel, mivel nem tudok választani a sok számomra kedves blog között!:)


...............................................................................................................

Most érkezett Merikától is a díj!!! Nagyon köszönöm neked is!  

Legszívesebben A-Z ig felsorolnák mindenkit, de most direkt válaszottam olyan blogokat, akiknél még nem láttam a blogdíj kis képecskéjét:)

Játék lényege:
Tedd ki a kis képet a blogodba, és te is jelölj ki 7 blogot, amiket szívesen olvasgatsz nap mint nap! Majd egy megjegyzésben jelezd mindenkinél, hogy játékra hívtad!

És hogy ne érje szó a ház elejét, itt van a  7 blog amiket választottam:
1. Blog4scrap: kicsit haza beszélve... de olyan jó kis pörgés van a blogon, tetszik ez a fellendülés

2. Beszteri Blogja: Hihetetlen gyönyörű oldalakat készít Eszter, és így mutatja be nekünk a családját is! Úgy szeretem nézegetni az elkészült LO-it, olyan kellemes és belakott a blogja:D

3. Icka blogja: Kifinomult érzékkel, bármihez is nyúl csodás oldalakat készít és ezeket szívesen nézegetem a blogjában.

4. Katyusa blogja: Nem olyan rég van a bloglistámon, de az elsők között volt, kinek oldalát nézegetve, kezdtem bele a digi scrapbook-ba. Nagyon nagyon tetszenek az oldalai..

5. Miss Szilva Blogja: Szeretem, ahogy beavat a hétköznapjaiba, hímzései alakulásába! És mellesleg egy csodás személyiség is:)*

6. Scrapmánia: Olyan szép blogháttereket készít... ha már én nem csinálok, az övét mindig megcsodálom:)

7. Timcsoca blogja: Mostanában, hogy a hagyományos scrap is a terítéken van, Timcsoca kihívásai azok, amik késztetnek újabb és újabb oldalak elkészítésére:D




5 megjegyzés:

Merika írta...

Na tessék! Nálam is van valamid, és tessék ellátogatni hozzám! Nem válasszuk a kényelmes utat, muszáj válogatni kérem!!!!

@gi írta...

Nagyon szépen köszönöm! :)

icka írta...

Jaj, de aranyos vagy, köszi!!!!!!!!!!!!!!! Imádom ezeket a díjakat, mert annyira kevés időm van a blogomra, de ilyenkor mindig újult erővel ápolgatom egy kicsit, és mindig megfogadom, hogy többet törődök vele. mégegyszer köszönöm!!!

Katalin írta...

Nagyon köszönöm a kedves szavaidat, megtisztelő számomra!Köszönöm a díjat, és hogy eszedbe jutottam! Katyusa.

M. írta...

És most tőlem is befutott ez a díj :-)