2009. október 14., szerda

CT Nath Designs: Autumn Leaves Kit

A múlt héten nem csak a névnapomat ünnepelhettem, de miután Nath Designs-nál jelentkeztem egy "One kit call"-ra a DST-n, kaptam tőle egy mailt, hogy meghív a CT tagjai közé! Nagyon megörültem, nem is gondolkoztam sokáig ... nagy megtiszteltetés, hogy ő kért fel:D Így a hétvégén két CT tagságom is lett... igazán nagy kihívás ez nekem, bele kell rázódni!

Az első készlet, amivel dolgoztam Nath Desings: Autumn Leaves. Mostantól már csak a Digiscrapmania-ban fogja árulni a termékeit.

Autumn Leaves


Clusters Autumn Leaves


És ez az én két oldalam:

Az Autumn Leaves készleten kívül, még felhasználtam az Blog4scrap Autumn2009 őszi készletemből az WA-okat.Ez pedig egy világosabb és fiúsabb változat!

Nagyon jó volt elkészíteni ezt a két oldalt! Szerencsém van, mert Nath készletei nagyon közel állnak hozzám, így nincs nehéz dolgom. Biztos vagyok benne, hogy a többi kit-jei is csodásak lesznek:D

10 megjegyzés:

Timo írta...

Brigi!!mégegyszer gratula teljes szívből!! biztos, hogy sok csodás oldalt fogunk látni tőled!!

Ányi írta...

Aztapakolááást! Lehidalok tőled, komolyan, ilyen nincs!! Csúcs vagy, te csaj, és hatamas gratula neked, naon büszke vagyok rád! :-)))

LaceE írta...

Brigi, Hatalmas gratula. Gyönyörű oldalakat készítettél. :)

Eszter(beszteri) írta...

Brigi! Gratulálok! Nagyon örülök! És biztos, hogy elégedett is lesz veled, mert fantasztikus oldalakat alkottál! Szenzációs vagy! :)

csuti írta...

Gratulálok Brigi! Nagyon ügyes vagy, fantasztikus oldalakat készítettél! Örülök a sikereidnek!

eralilla írta...

Mibe kell Neked belejönni? Most ezt komolyan mondod? Hiszen már úgy belejöttél.. Csoda szépeket alkottál most is. gratulálok az újabb tagsághoz! Nem véletlen ez sem.

Kovaxka írta...

Keresem az államat, annyira gyönyörűek az oldalak, és gratula maxima + riszpekt! :)

Timi írta...

Szóval gyúrni kell de rendesen, hogy valahogy a közeledbe érjünk:-)
Nagyot gratulálok neked! Megérdemelted, mert sokat dolgoztál érte.

szotyi08 írta...

Gyönyörű oldalakat készítesz és készítettél, nekem már régóta nagy kedvencem vagy, gratulálok!

Kriszta anyu írta...

Gratulálok a CT tagsághoz. Igazán megérdemled és biztos vagyok, hogy megállod a helyed, hiszen csodás oldalakat készítesz. Ezt bizonyítja a most készült két oldalad is. Fantasztikusak.