2009. október 18., vasárnap

3. hagyományos oldalam SB Tanfolyam és Timcsoca kihívása

Tegnap volt a Scrapbook.hu tanfolyamának az első napja! Nagy izgalommal és lelkesedéssel mentem oda. Gigivel és Betsie-vel és a többi kb.13 tanulóval nagyon jól összeállíott 5 órát tölthettünk el, ahol a hagyományos scrapbookozás alapjait vettük át, és náhány praktikát is megmutattak nekünk. 

Két projektet csináltunk, az első ez a kis utazós kártya. Itt gyakoroltuk a ragasztás és a vágásokat, tűztünk és szegecseltünk is. Jó móka volt:D


A másik pedig egy igazik hagyományos scrapbook oldal 30x30-as méretben. Tetszenek a színek és az elrendezés is, ami ugye Giginek köszönhető! A hozzávalók kiválasztásában, viszont szabadkezet kaptunk.

Itthon elég sokat dolgoztam még rajta, vágtam, festettem, ragasztottam, tintáztam( ezt imádom a legjobban, nélkülözhetettlen egy oldalhoz), pasztelkrétáztam a betűket és a virágot a B betű alatt!


Úgy örülök az oldalnak, már megy is a tasakba ...:) A tanfolyam többi részére nagy valószínű, hogy nem tudok elmenni, mert pont akkor dolgozom, de a jövőre induló újabb turnusra biztos beiratkozok. 

Timcsoca 4. kihívását az ősz jegyében hírdette meg. Én céltudatosan tettem rá a leveleket és az őszi elemeket, hogy megfeleljen a kiírásnak. Úgy hogy ezzel az oldallal be is nevezek hozzá!

8 megjegyzés:

Timcso írta...

Üdv a tintamániások klubjában!!!:)
Gyönyörű az oldalad Altalena! Imádom a színeit, a kiegészítőit, az egészet úgy ahogy van!!!Nagyon ügyes vagy!:)

Köszi, hogy részt veszel a kihíváson!:)

Névtelen írta...

Nagyon szép a színvilága az oldaladnak! Nagyon egyben van!

Rucola Designs írta...

Hogy én mennyire irigy vagyok! :) Annyira gyönyörű ez, Brigi! Szuper ügyes vagy! :))

Ányi írta...

Fú, de gyönyörű lett ez az oldalad! Én is szeretnék ilyent :-)

Janka írta...

Nagyon szép lett a kis kártyád és az oldalad is. Szuperek a színek, gyönyörű a kivitelezés! ;) A tintázást én is imádom :) meg még a pecsételést! Legszívesebben mindenhova nyomdáznék és tintáznék :D

ilgya írta...

ez annyira szuper lett! El is kapott az alkotói vágy......csak időt nem ad senkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Nagyon tetszik:)

Secima írta...

Gyönyörködöm, gyönyörködöm. :))) Annyira ügyes vagy!!!

Secima írta...

Gyönyörködöm, gyönyörködöm. :))) Annyira ügyes vagy!!!