2012. március 19., hétfő

Változtattam

Nem siettem el ezt a bejegyzést. De most már nem húzhatom tovább, hogy elmondjam nektek, milyen változás történt az életembe.

Ez az egész, hónapokkal ezelőtt kezdődött, mikor egyre kevésbé volt kedvem a számítógép elé ülni, és scrapbookozni. Gondolom, nektek is volt már ilyen. De még is, ez valahogy más volt. Azt kezdtem el érezni, hogy minden mást szívesebben csinálnék. Ez olyan, mint amikor a leckét nem akartuk gyermekként megcsinálni :)
Úgy hogy két hete meghoztam a döntést, és egy időre elbúcsúztam minden CT tagságomtól, és az SB.hu KCS-jétől is. Az utóbbi időben, minden a scarpbook köré épült, és ez most túl sok volt. Nem voltam már olyan lelkes, és nem okozott már az alkotás sem olyan örömöt, mint az elején.

Így két hét távlatából, azt kell mondjam jó döntés volt. Furán fog hangzani, de olyan mintha megkönnyebbültem volna. A házimunkával sem vagyok elcsúszva... jajj ez olyan jóóó:D

Ezért most bocsi mindenkitől, de sajnos a blogokat is csak ritkábban fogom látogatni. :(
Többet kell, hogy foglalkozzam magammal, a családommal és a barátokkal, többet kirándulni, hímezgetni ( nemsokára mutatok is valamit ), olvasni és tornázni. Látjátok, unatkozni nem fogok :D

Persze, ezek után is fogok jönni, csak nem scrapbookos témában. ;-)
13 megjegyzés:

Secima írta...

A lényeg, hogy te jól érezd magad és én ezt kívánom neked!

NőiCsizma írta...

Sajnálom, hogy a scrapbook-tól elbúcsúztál (vagy remélem, csak szünetelteted), de a lényeg, hogy jól érzed magad és találtál más kreatív elfoglaltságot, ami örömet okoz! Nagyon várom, hogy megmutasd az ú hobbidat! Biztosan abban is nagyon tehetséges vagy!

Kovaxka írta...

Ismerem ezt az érzést, ilyen döntéseket is kell hozni néha. Azért remélem, nem mondtál le végleg a scrapbookról, és még hiányozni fog egyszer. :) Addig is sikereket kívánok mindenben!

Rita írta...

Abszolút megértelek! Nekem is hiányzik a mozgás, konkrétan mindenem fáj mióta scrapbookozom :D:D:D
Azért nagyon fogsz nekem hiányozni, már így is nagyon hiányoznak a kedves szavaid...de a lényeg, hogy ÉREZD JÓL magad, ez a legfontosabb! Nem szabad, hogy a hobbi teher legyen, mert akkor az már nem hobbi!!!
Puszi Neked és remélem, néha azért hallunk majd felőled! :)

Merika írta...

A scrap szegényebb lesz egy tehetséges alkotóval, de azt kell tenni ami örömöt okoz! Írok privit!

Baba írta...

tudom mit érzel,sajnos én is így voltam ezzel,de rengeteg más dolgot kezdtem el és napról napra könnyebb volt és rengeteg szép dolgot tanultam azóta,biztos a családod is hálás lesz a több szabadidőért,és ki tudja hamarosan újra visszatérsz majd a scrapbookhoz:)kitartást:)

Erika Bánné Szikszai írta...

Teljesen megértelek! Én január óta csak most a napokban ültem le scrappelni. Addig sok olyan dolgot csináltam, amit eddig nem. Nagyon jó érzés volt!
Kívánom, hogy nagyon sok örömöd legyen a mindennapjaidban és az új hobbidban! Aztán hátha megint alkotsz valami szépet! Kíváncsian várom, mit fogsz mutatni! Puszi! Erika

pufiindian írta...

Én már átestem ezen a döntésen kb. egy féléve vagy több. Sokáig fájt, de néha tényleg a jóból is besokall az ember. Néhe visszatérek, de már nem érzem azt, hogy muszáj csinálnom.
Jó, hogy találtál valamit máris, amiben kiélheted a kreativitásodat.

eralilla írta...

Úgy érzem, fogjuk még látni a szépséges oldalaidat. A döntésedet viszont megértem. Én már jó ideje rájöttem, hogy család mellett nem lehet, nem érdemes teljes gőzzel ennek a hobbinak élni. Ritkábban alkotok, de annál nagyobb felüdülést okoz.
Kívánom, hogy Te is találd meg önmagad!

Kisnyul írta...

Kíváncsian várom merre veszed utad! valahol én is ebben a cipőben járok, én már megtaláltam az új hobbimat.

Mörjike írta...

Brigi drága! Egy a lényeg. Érezd jól magad a bőrödben. Egy életünk van és EZ az, itt és most. Nem szabad olyanra fecsérelni az időnket, ami nem okoz örömöt. Személy szerint nagyon sajnálom a döntésedet, de totálisan megértem, és remélem egyszer feltöltődve újra, vagy hébe hóba, azért ragadsz majd némi digitális papírt , ollót ragasztót. Vagy igazit. :)

Janka írta...

Megértelek, de hiányzol a csapatból :) Engem nem visz rá a lélek az ilyen radikális szakításra, de érzékelem én is, hogy néha túl sok ez az egész.

Töltődj fel, élvezd, hogy most más hoz számodra az élet! Persze, várom, mivel rukkolsz majd elő egyszer. vagy csak hogy beszámolj a dolgaidról. :)

Timo írta...

Drága Brigi!! Sok-sok sikert kívánok a valós életben. Bátor voltál, hogy léptél. ( nekem is kellene talán ).
Puszi, és remélem azért hallunk felőled!!