2011. június 18., szombat

Inspirációs kihívás - Sb.hu

Biztosan tudjátok már, hogy júniustól megváltozott a sb.hu struktúrája, és minden héten új kihívásokkal várunk benneteket!!!


Az első héten kezdődött Beszteri: Gondolatok kihívása, ahol az ő általa készített wordart-ot kell felhasználni az oldalon. Témája az Apák napja.


A második héten Janka egy cikkel, Mörjike egy freebie-vel készült a Stencilezzünk kihívásra! Erre csak később sikerült oldalt készítenem a Durci Kisasszonyt, ezt már az előző bejegyzésemben bemutattam! :)

A harmadik héten az én ötletem alapján, kicsit becsíkozódhatunk. A kihívás címe: Csíkos a Trendi, a részleteket a fórumon elolvashatjátok! A KCS, még freebie-t is készített nektek, és a szebbnél-szebb inspirációs oldalakat is érdemes megnézni.


Szeretem a színeket, és szeretem ha sok mindent tudok rá pakolni, de mostanában nem ilyen oldalakat készítettem, és ez most felüdülés volt ez számomra.

Az A5D májusi collab készletét használtam, a For the love of Scrap



Az én inspirációs oldalam:

Felhasználtam:
Csíkos papír: SB.hu Janka freebie papír csomagjából
A5D For the love of Scrap collab
Mörjike Designs: Paint Accent festékpacák


Ne felejtsétek el, minden kihívásnak a hónap utolsó napja a határidő!!! Szívből reméljük, hogy az eddigi játékok elnyerték tetszéseiteket, jövő hét pénteken újabb izgalmas kihívással jövünk!

Hogy miért is érdemes minden héten alkotni? Mert ......Minden résztvevő, aki legalább 4 kihívásunkon indul, automatikusan kvalifikálja magát a havonta kiírt szavazásunkra, amelyet digitális és hagyományos kategóriában indítunk. A szavazáson regisztrált tagjaink adhatják le voksaikat, megválasztva ezáltal a hónap digitális és a hónap hagyományos alkotóját.!!!



2 megjegyzés:

Krisz írta...

Ez szuper akkor még van esélyem készíteni valamit! Köszi Brigi! Szépséges a kihívásod! :)

Toni írta...

Vadítóan csíkosodsz! alélok az oldaladtól!