2011. június 16., csütörtök

CT Megújult lélek - Remewed Spirit Mörjike and Janka Collab

Mörjike ( Bíró Ági ) és Janka összefogott és egy csodálatos meglepetés készletet készítettek, ami a Renewed Spirit (megújult lélek) címet kapta. Nem kis szándékuk volt, hogy a régen a szekrénybe porosodó fotókat új köntösbe öltöztethessük. Ehhez kiváló ez a collab készlet... nézd csak a színeit, és milyen igényesek az elemek!
Ne is várj sokat, a DHD shopjában most kedvezényesen juthatsz hozzá.



A hétvégén kerti partin voltunk az imádott barátnőmnél, és friss fotókat is készítettem a rohamosan felcseperedő gyerkőcökről. Volt nevetés, futkározás és öhömm sírás is. :) Ez az oldal éppen Sári durcás pillanatát örökítette meg:D



Gondolom nagyon megtetszett a készlet neked is.... erre a lányok is gondoltak. Most megnyerheted tőlük, két féleképpen is!

1. Ha Mörjike blogjára, belinkeled kedvenc régi családi fotódat, és leírod mellé a fénykép rövid történetét, és amelyik a legjobban fog nekik tetszeni az kap egy készletet!

2. A másik lehetőség, ha a lányok blogján jártatok, észre vehettétek, hogy készítettek gyönyörű szép freebie-ket. Nincs más dolgod, csak készíts egy oldalt, vagy bármilyen alkotást, képeslapot, hibrid oldalt stb., és linkeld ide vissza. Az oldalhoz nem kell 100 %-ban csak a freebieket használni, de szerepeljenek egyértelműen az oldalon. A nyertest Random Úr segítségével fogják kiválasztani!

Most biztos jól felcsigázódtál... akkor hajrá, a nyereményért!!! :))))





3 megjegyzés:

kreatívhit írta...

Remek ez a "durci" oldal.Jó dolog amikor ilyen és ehhez hasonló szituációkat megörökít az ember.S hogy az még ráadásként ízlésesen és szépen van tálalva csak még élvezetesebbé teszi a nézelődést.

Lili'sMother írta...

Brigi, ez gyönyörűűűű! A szokásos harmonikus pakolás, rendezettség, jó ránézni. A tiéd a legszebb nekem.

Toni írta...

finom, finom, nagyon finom! A világod szemet gyönyörködtet!