2010. december 12., vasárnap

Bécsben jártam..:)) +Music

Erre a napra olyan rég óta vágytam, és tegnap elutazhattam egy napos bécsi útra, hogy megnézhessem az adventi vásárt. Nagyon korán keltem...3.50-kor, ez a fotó indulás előtt készült... még a szememet is alig tudtam kinyitni:D


Azért drukkoltam, hogy ne legyen nagy hó és hideg.... hát helyette kaptunk havas esőt, jéghideg szelet... de legalább nem fagyott:D Fotózni alig tudtam, mert annyira esett és a szél is erős volt. Amikor egy kicsit csillapodott azért sikerült egy-két jó fotó csinálni.

Nagyon szép volt, bár vásárolni nem igazán lehetett, mert drágább volt minden mint itthon, kb 50%-al. Kevés csokit azért hoztam haza... és egy hűtőmágnest:D Pl. egy Milka csoki 1 euró ( 289 ft) , itthon ezt megkapod 189 ft-ért

Ez pedig a vásár, szürkületben.... rengeteg ember, akik özönlöttek, fotóztak, nézelődtek... ettek, ittak.... de annyira nem vásároltak! 


Ilyen gyönyörű mézeskalács házikót is láttunk.... egyszer érdemes mindenkinek elmenni, bár meg kell várni, hogy ez a válság elmúljon!




És most hallgasd meg az egyik kedvenc dalomat:


Mindenkinek üzenem, jól vagyok ám... csak scrapbook-ozni nincs kedvem:D Azért próbálok jönni és kicsit visszarázódni a régi kerékvágásba... talán ez a karácsony majd feltölt:D A férjem szerint, eddig Brigi voltam, most már Brigitta lettem:))))  Lehet igaza van...  változok, de ez kell most nekem..... 

Puszi puszi puszi :))




8 megjegyzés:

Secima írta...

Örülök, hogy jól vagy. Most csak magaddal törődj!
Nagyon szép dalt hoztál. Imádom.
További jó feltöltődést! Puszi

Dorka írta...

Drága Brigi! Örülök, hogy jobban vagy, csak így tovább!!! Remélem, hogy minden rendbe jön körülötted...
Csodálatos ez a dal, köszi az élményt!

Merika írta...

Nagyon hiányzol, de van így mindenki, hogy kell szünetet tartani. Én a festéssel vagyok így pedig tavaszra meg kell újulni a képeimnek!!!!A scrap is csak "lájtosan" megy.Pihenj, vigyázz magadra, jön az alkotás amikor kell, érezni fogod!!!

Timi írta...

Örülök az új Brigittának, éshogy jól vagy! nagyon hiányzol! Szép helyen jártatok és köszi a dalt!:-)))

Bíró Ágnes írta...

De jó, hogy jelentkeztél, én bizony hiányoltalak ám! Örülök, hogy jól vagy. Én már voltam Bécsben egyszer a karácsonyi vásáron! Óriási élmény az biztos! Gyönyörű az egész város, imádom, örülök, hogy eljutottál. Az ilyen úgy fel tudja az ember lelkét tölteni. Remélem lesz kedved szkreppelni is. Az ÚJ Brigitta fotó gyönyörű!!! :))) mégha álmos is, bár szerintem nem látszik.

millu írta...

Milyen álmos szemek??Gyönyörű vagy,felszabadultnak tűnsz,bár ha ilyen klassz progira mennék,én is repdesnék tuti.Pihengess,majd alkotsz,ha lesz kedved,ihletet,elkápráztatsz majd mindenkit.

do írta...

Örülök, hogy jelentkeztél és jól vagy! Töltődj csak Brigitta! Szuper a fotó, és nem is látszol álmosnak!

Kisnyul / Andi írta...

Szia! Bécs nekem még csak álom, de a dal nagy kedvenc KÖSZÖNÖM! Boldog Ünnepeket!