2010. november 9., kedd

ADDS 9 - Little B

Kicsit késve, de ma újra jelentkezünk az ADDS játékunkkal. Ebben a hónapban én készítettem egy vázlatot, a saját kút fejemből, és a lányoknak is ez alapján kellett elkészíteni az oldalakat. Semmi kötöttség... csak inspiráció. Még én sem láttam, hogy ők miket csináltak... olyan izgi ez:)))


Ez pedig az oldal, amit készítettem....

Ezt az aranyos fotómat már úgy szerettem volna hagyományos oldalba foglalni.:)

My Mind's eye Andrea Victoria papírjait használtam, mert olyan retros hangulatom volt. Tetszenek ezek a papírok. És végre a horgolt virágomnak is megtaláltam a helyet, olyan pihe-puha, mint egy kisbaba.

American Craft betűket és milton használtam, és saját készítésű bingókártyát, és kis dátum cetlit. Nemrég én is beszereztem egy betűnyomó készüléket.... azt is kipróbáltam, egy kis fa díszt is tettem rá... ez szimbolizálja a telet, amit annyira szeretek.
WoodWare lyukasztóval kis leveleket készítettem fotókartonból. Annyira imádom ezeket használni.


És így el is készültem.

Októberben Janka és Mronika volt a vendégünk.

És hogy a többiek mit készítettek? Nézzétek be: Dorka, Danett, Secima blogjára!
Azt hiszem ez az oldal még digiben is kihívás lenne:D:D Ha valaki elkészítené azt is szívesen látjuk! Novemberben Dorka készít vázlatot és a vendégek pedig: Gigi és Zs'art! Izgalmas lesz így alkotni. Jobban megmozgatja majd a fantáziánkat:D

Köszönöm, hogy nálam jártál...:))
9 megjegyzés:

Secima írta...

Gyönyörűséges és tündéri lett az egész oldal a fotóval együtt. Nagyon szép papírokat választottál. Imádom a horgolt virágjaidat, főleg a szép nagyot és jó ötlet volt a karácsonyi fadísz. :))))

Dorka írta...

Imádnivaló oldal! Annyira tetszik rajta minden, csodálatos a nagy horgolt virágod! Ilyet én is szeretnék...

éva judit írta...

Én már nem tudok mit hozzá tenni a többiek elmondtak mindent róllal még csak annyit:szépséges!:)

Kriszta (hozak) írta...

Gyönyörűséges oldal lett!

Kriszta (hozak) írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Janka írta...

csodajó lett a tied is. imádom a horgolt virágaidat, valóban pihepuhák :)

DAnett írta...

Imádnivaló oldal lett Brigikém! Annyira gyönyörű a fotó és szuper jók a papírok is hozzá. Annyira jó hangulata van :) a horgolt virágokért meg oda vagyok!

Szilvi írta...

Tündéri oldal tényleg. Alapvetően tudod, hogy én a színesre ugrom, de olyan ízlésesen válogatattad össze itt ezeket a barnákat, fehéreket, hogy csak na.
A betűnyomóba a szalagot hol veszed? Sajnos úgy felment az ára ott, ahol én vettem úgy 1,5 éve (webáruház), hogy csak lesek és mindenféle színt szeretnék, szóval nem 2 ft-os tétel.

kreatívhit írta...

Hát ez a horgolt virág.Tényleg kimeríthetetlen hogy mi mindent fel lehet használni.