2010. szeptember 5., vasárnap

ADDS7 - In The Zoo

Itt vagyunk újra!!!
Augusztus hónapban Anett választott egy inspirációs oldalt az ADDS7 játékunkba. Még hozzá,
Davinie Fiero: True Friend oldalát!


Ezek a fotók az Állatkertben készültek rólunk, még a szabadság alatt. Ebből szerettem volna az oldalt elkészíteni. Nagyon nehéz volt a papírválasztás, mert túl sok szín nincs a fotókon, fekete, szürke, kék papírokból hiányom van:D. Aztán a kezembe akadt Betsie minialbum tanfolyamáról a maradék papír, és tökéletesen illett ide!
Gondolhatjátok hogy örültem neki:)




Most csak azt látom, hogy kicsit nagyobb fehér szélet kellett volna hagynom a fotóknál, milyen más így ha le van fényképezve!!

Felhasználtam:
Basic Grey háttér papír, és BG Ambrosia paper pad, BG Cappella micro mono stickers, Prima papír, 3D matrica, TimHoltz: mini milton, és Rayher: papír leszorító


Az augusztusi kedves vendégünk pedig nem más mint....
Merika!!! Elkészült oldalát a blogján megcsodálhatod:)

ÚJDONSÁG

Szeretnél részt venni a következő játékokban?! Az ADDS (Altalena, Dorka, DAnett, Secima) bármely tagjánál jelentkezhetsz. Változások is vannak, mégpedig az, hogy a kiválasztott oldalt nem mutatjuk meg egymásnak előre, hanem csak a legvégén. Az oldalból vázlat készül és az alapján mindenki a saját stílusában alkothat. Szeptemberben Kósa Andi lesz a vendégünk.


És hogy a többiek mit készítettek? Nézzétek be: Dorka, Danett, Secima blogjára!

Azt hiszem ez az oldal még digiben is kihívás lenne:D:D Ha valaki elkészítené azt is szívesen látjuk! Szeptemberben Secima (Évi) választ oldalt, és készít vázlatot! Izgalmas lesz így alkotni. Jobban megmozgatja majd a fantáziánkat:D



5 megjegyzés:

Dorka írta...

Csodálatos, letisztult oldalt készítettél Brigikém! Annyira megy a fotók színvilága a papírokéhoz! Imádom!

DAnett írta...

Nagyon sikerült eltalálnod a fotó színvilágát! Igazán tetszenek a papírjaid! A kedvenciem a kis rózsaszín virágocskák...lágyságot visznek bele. Nagyon szép lett Brigikém!

Secima írta...

A fotó tényleg kicsit más, mint amit élőben látunk. Azért az most is kiderül, hogy az eredeti egy zseniális alkotás. Örülök, hogy végül is megtaláltad a megfelelő papírt az oldalhoz. Tökéletes választás ehhez a csodaszép oldalhoz. :) :)

Viki írta...

Szerintem is telitalálat a papír!
Csodás oldal lett, Brigi!

Én is jelentkeznék a játékra, gondoljatok majd rám! :))

Lululu írta...

Hű, remek az inspirációs oldal, de nekem a te változatod még jobban tetszik. :) Azt hiszem, ha lesz időm, megpróbálkozom digiben én is ezzel az elrendezéssel, mert tényleg nagyon inspiráló.