2009. április 20., hétfő

Scraplift (Ancsika5)

Vasárnap én is alkottam. A Srapbook.hu-n Ancsika indított egy liftelést, ami azt jelenti, hogy van egy inspirációs oldal, ez Betsie: 2 Hercegnő című oldala lett , és az alapján kell elkészíteni a sajátot.



Nekem nagyon nagyon tetszett az eredeti, ezért megpróbáltam igazán hasonlót készíteni. Mivel az eredeti hagyományos technikával készült, ez is cél volt, hogy az enyém is élethű legyen. A képen anyukám és a nővére látható, ami kb.1959-ben készülhetett.


Felhasználtam:
Claire7799 Vintage, Bel Vidotti Scraps: Beautiful,
Vstegall Rockon Sneakpeak, Under The Sea Naturally, Dnadryad: This old stuff Alpha
(Itt nagyobban megnézheted, valami miatt nem nagyítja fel a blogban)

Teljesen meghagytam a fénykép színét, és a keretét, ami valóban ilyen hullámkivágásos. Mivel sok szín nincs rajta, ezért két színt emeltem ki róla, a sötét mályvát és a keret szélét vagy a masnit, ami olyan bézses, és ugye a háttért ami kicsit rózsaszínesebb. A háttérpapírt egy kicsit füstösítettem, ecsettel. Az elemeket árnyékoltam, mert attól lesz élethű, hogy dimenzionálódik. A varrást én készítettem path-al. A gombnál volt egy kis érdekesség, mert a cérna benne ugyanolyan színű mint a gombtest, ezért a Dodge Tool-al fehérítettem rajta.
A végeredményt fentebb láthatjátok, nagyon tetszik, pedig eltér az én színes oldalaimtól... de Timcso és Merika Vintage hagyományos oldalai nagyon tetszenek, kicsit ez is olyan lett, csak Brigisen:)

6 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Hát ez gyönyörű! Szuper ez a régi fotó. A színek pedig tökéletes összhangban vannak vele!

Judit írta...

Gyönyörű oldal. Nagyon szép oldalakat készítesz, tetszenek a munkáid.

altalena írta...

Köszi Kriszta, nem volt túl nehéz dolgom, nagyon szép oldal volt a Betsie-é is:)

altalena írta...

Üdv Szotyi nálam:) Nagyon örülök, hogy tetszik amit csinálok...végül is ezért alkotunk, hogy más is gyönyörködjön benne:) Én is látogatlak ám:)

salsera írta...

Kedves Brigi, ez nagyonnagyon jóóóóóó lett!! tökre ügyesedel!!:D
off: a Todorov név mond neked valamit?:)

altalena írta...

Köszönöm Brigi! Hát próbálkozik az ember:D
Lotti?:)))