2009. április 25., szombat

Keresztszemes Arcképem

Tavaly kivarrtam az egyik arcképemet, amit a férjem választott ki, mert ez a kedvence. Ez a kép web kamerával készült, még az ismerkedésünk kezdetekor 2005-ben. Van több olyan program a neten, amivel a fényképeket keresztszemes mintává lehet átalakítani, még a színeket is megadja, akár a fonal márkáját is ki lehet választani.




Igazán szerettem csinálni, szívem lelkem beleadtam (:-x) csak a színek voltak egy kicsit merészek, de amikor elkészült tényleg jó lett. Persze messzebbről kell nézni... mint a festményeket:)))

Be is van kereteztetve, de nem sikerült olyan jól... rosszul választottam meg a színeket, le akarom majd cserélni, ezért még a csupasz változatát mutatom meg nektek.

9 megjegyzés:

Secima írta...

Tényleg látszik, hogy szívedet lelkedet beleadtad ebbe a képbe. Nagyszerű lett. :) Innen nézve a színek is nagyon el vannak találva. Le a kalappal előtted. :))

altalena írta...

Köszönöm Secima! Örülök, hogy neked is tetszik:) Ha majd lesznek gyerekeim, biztos róluk is készül hímzett kép!:)

eralilla írta...

Hát ez sem 2 perces munka volt. Nagyon jó lett.

Kriszta (hozak) írta...

Foglalkoztam már én is keresztszemes hímzéssel így jól tudom mekkora monka egy ekkora kép elkészítése. Gratulálok a kitartásodért és azért, mert gyönyörű lett!

altalena írta...

Köszönöm a dicséretet Lilla és Kriszta, nagyon jól esik tényleg!
A kép 20x17 cm-es, nem olyan nagy, elég hamar el is készültem vele, persze közben mást is csináltam párhuzamosan.;-)

Merika írta...

Én is gyártottam néhány keresztszemest, jó pár éve! Ettől elájultam, nagyon szuper lett! Irtó helyes a fotó is és teljesen olyan lett! Mégis mennyi ideig készült?

altalena írta...

Köszönöm Merika! Az első öltéstől a befejezésig úgy 3-4 hónap, de nem csináltam minden nap, csak amikor időm és kedvem volt hozzá.:)

Timcso írta...

WOW! Nagyon szuper!Ügyes vagy!:)

altalena írta...

Köszike Timcso!:)