2009. április 18., szombat

Bence nyuszija

Elkészültem Cócika képével is. Ez egy modern oldal lett, nagyon tetszik. Először kiválasztottam a fő színeket, kb 5 darabot (zöld, kék,piros, fehér,fekete), majd az összes elemet úgy válogattam, vagy alakítottam, hogy kis árnyalat különbséggel de passzoljanak a képhez. Persze a lényeg a fotó, úgy hogy a pirossal csak csínján kellett bánni:)

Kriszti kérésére leírom:
Az eredeti fényképet, az Image/Adjustments elemeivel nekem tetszővé alakítottam. A fotóról pedig csináltam egy másolatot, a felsőt (Filter/Blur/Surface Blur) homályosítottam, majd a belső keretben a Bence alakját kiradíroztam róla.



Felhasználtam:
Vanya: Happy Easter, Lencula: Easter velikonoce,
Margote: KIt inspiration, Muriel1326: Black night kit

Margote blogjából letölthetitek az "Inspiration" Kit-tet!

3 megjegyzés:

Kriszta (hozak) írta...

Nagyon örülök, hogy "beindult a kerék"( hogy ezzel a kifejezéssel éljek).
Szuper lett ez a kép is. Kedvelem rajta az apró részleteket: a foltpacát, a varrást, a nyilat, szóval mindene ok. A fotóval mit csináltál?

altalena írta...

Köszi Kriszta! Amit a kép átalakításánál szoktam használni: PS CS3-nál... Image/Adjustments/Levels..Curves..Color Balance..Brightness/Contrast..Hue/Saturation..Shadow/Highlight...stb variációi. Pontosan nem tudnám leírni, de váltogatom és akár ugyan azt többszőr is megcsinálom egymás után.

Kriszta (hozak) írta...

Köszi.