2010. augusztus 31., kedd

Sablon a virágokhoz!

Tegnap mutattam Gabriella P. virágait! Készítettem hozzá egy sablont, mert nekem nincs ilyen lyukasztóm!!

Több méretben is van a papíron, és az üres helyre még egy másik virágformát is tettem!



Kattints a képre, és nagyítva mentsd el!


Remélem tudjátok majd használni, és sok ilyen szép virágot fogtok készíteni!:)



Nature Love by Mörjike Designs CT

Ma egy csodálatos készletet hoztam nektek, amit Mörjike készített. Icka szalmabálás fotói ihlették, és annyi mindent rejt magába!

Ma 20% kedvezménnyel megvásárolható az LDD boltjában. 25 papírt és 43 elemet tartalmaz, igazán illik ehhez a kora őszi időjáráshoz!:)



Nagyon szeretem ezt a bordó szín, az arannyal kombinálva, ezek a papírok azonnal megfogtak! A fotó színei is pont passzoltak hozzá, így nem volt nehéz ezt az oldalt elkészíteni! A hagyományos tanfolyamról hazatérve, neki is álltam!

Egy kis tasakot készítettem a papírokból és arra helyeztem a fotót és az idézetet!



A készletet meg is nyerheted, ha ellátogatsz Ági (Mörjike) blogjára, és üzenetet hagysz a bejegyzéséhez!



2010. augusztus 30., hétfő

Készíts virágot - Gabrielle Pollacco segítségével!!

Te is szeretnél ilyen szép virágokat készíteni?

Látogass el Gabrielle Pollacco blogjára, ahol részletesen képekkel illusztrálva megmutatja, hogy ő ezt hogy csinálta. A fotókat tőle kölcsönöztem!

Egy kis fehér papíron ki is próbáltam, nagyon szép és mutatós lett:)









2010. augusztus 29., vasárnap

Baby - Tanfolyami Hagyományos oldal

Tegnap újra Scrapbook.hu-s haladó tanfolyamon voltam, ahol Timcsó segítségével készítettünk egy oldalt, nem is akármilyet! Kipróbáltunk több féle technikát. Fújtunk, pecsételtünk és maszkoltunk Glimmer Mist-el, készítettünk rózsát, gyertyával satíroztunk ( a felirat alatt a csíkok ), vágtunk, tintáztunk és keretet is csináltunk az oldalnak!  



Credit

Már itthon kiválasztottam ezt a fotót rólam, kb 2-3 hónapos lehettem, és anyukám éppen fürdetett. Milyen jó hogy akkoriban apukámnak volt fényképező gépe, és tudott rólunk ilyen fotókat is készíteni! Ma már ez nem különleges...

Az üres papíron, az inda maszkolása még nem nyerte el a tetszésemet, de ahogy a sok virág, pillangó rákerült és csak sejtelmesen látszik, így már igazán klassz lett! Köszi Timi!:D



A piros virágot TH Distress ink-el festettem be szivaccsal, nagyon szép mutatós virág lett! Már egy ideje beszereztem Tim Holtz: ABC-s maszkját, de még csak most próbáltam ki, és elsőre imádtam! Szuperek ezek a betűk!:D

Az albumba elég nehéz volt belegyömöszölni, kicsit meg is hajlik benne, de hát ez van!:$



Mini album - Toalett papír gurigából

Ezt találtam ma a you tube-on! Hogy ez milyen édes!!! :D:D
Semmit nem kell tenned, csak kilapítod a gurigát, bevonod mintás papírral, az egyik felét kilyukasztod, ott lesz az összekötés, és a másik oldalán pedig kis zseb keletkezik!

Szuper nem?




2010. augusztus 25., szerda

Pók Ica

Nem félek a pókoktól, de ez már azért nekem is sok! A férjem fotózta az anyukámék kertjében! A családom úgy vigyáz rá, mint egy háziállítra:D:D 

Szerintetek milyen fajta? Én úgy látom ez a hasa!!! Fújjj, áááááá!!!





Veled - CT Timo Designs

Timo, újra jelentekzik mint Dizájner! Két csomagot is hozok nektek, egy papír és egy festék pacás készletet!




Ez pedig az oldalam. Napokig állt félkészen,
aztán a kis kék színt belecsempészve készültem el vele!





2010. augusztus 24., kedd

Origami dobozka

Itt a nyár vége, és ez nekem azt jelenti, hogy rohamosan közelednek majd az ünnepek! Előre kell gondolkodni miket készítünk majd ajándékba. Ehhez pedig találtam egy kis origami dobozt, amit csak hajtogatni kell. Kisebb ajándékoknak pont jó!





2010. augusztus 23., hétfő

Egy kis hétvégi beszámoló...

Tegnap haza értünk a hosszú hétvégéből! Bár amit terveztünk, nem tudtunk mindent megvalósítani, de voltunk fürödni Kapuváron a Flóra gyógyfürdőbe! Anyóséknak elmúlt a térdfájása... szuper mi!!! A bőröm olyan sima volt és hidratált, el voltam ájulva! Ez nem élmény fürdő, de van úszó medencéje is, és csúzda a gyerekeknek!  Eddig azért, Egerszalók viszi a pálmát!:)

Egy egész napot töltöttünk a Sógoroméknál, és oda adtuk a keresztfiúnknak az általunk beszerzett iskolai dolgokat! 

Hát nem mondok újdonságokat, azoknak akiknek már iskolába jár a gyermekük, de 26.000 ft-ot hagytam ott a papír-írószer boltban( táska, tolltartó, füzetek, ceruzák, festékek, gyurmák stb.) ebbe benne van a két könyv is ami 5000 forint volt! Amiből csak tudtam, Herlitz-es márkát választottam, a táska is az volt 9.600 ft-ért!

Mintás füzeteket vettem az iskolába, sima hagyományos kinézetüt pedig nosztalgiából, otthon jó lesz gyakorolni:) Az is újdonság, hogy elsőbe nem kérik a csomagolást, csak átlátszó fóliás csomagolóval!


Sok-sok játék és szórakozás után, amikor elkezdett sötétedni, megtámadtak minket a szúnyogok! 42 csípést szereztem kb 5 perc alatt! Szegény gyerekek is kaptak a jóból, rögtön beugrottak a fürdőkádba, mert úgy visszkettek! Patriknak jól fel is dagadt.. a hónalján és a homlokán is!



20.-án kimentünk a búcsúba, volt egy kisebb fajta vidámpark, persze semmire nem ültünk fel... ááá ez nem nekünk való:D:D Imádtam a sült kolbász illatát... de hogy mennyi sört meg tudtak inni az emberek, borzasztó!:)

Elérkezett hozzánk a civilizáció!!! Most pedig éppen itt vannak a fűtés szerelők, és radiátort cserélnek nálunk. Megcsinálják az átkötő szakaszt is, mert kb.1 hónap múlva, felszerelik a mérőórákat, és végre állítható lesz a fűtésünk! Reményeink szerint ez azt jelenti, kevesebb lesz a távfűtés számlánk a télen!! Hurrá!:D



2010. augusztus 20., péntek

Kellemes hosszú hétvégét mindenkinek! Video

Mi is elutazunk a hétvégén. Ma Kapuvárra megyünk fürödni, a többi napon pedig Győrben leszünk a férjem szüleinél! Zsúfolt programok várnak ránk, szülinap, strand, vacsora, mozi, állatkert és sok autókázás! Hétfőn pedig radiátor csere lesz nálunk,  ami után takarítani biztos hogy kell!

Úgy hogy most nem leszek egy ideig! Ezért hoztam nektek egy videót, aminek a végén egy kis tutorialt is bemutat a hölgy! Tetszik ez a mini album, jó a formája és ötletes!

Töltsétek nagyon kellemesen ezeket a napokat! Puszi mindenkinek!



2010. augusztus 19., csütörtök

Didó: Draw your Dream! és egy dalba foglalt oldal

Didó újabb csodája már kapható az A5D shopjában! Ez egy mini kit, 9 papírt és 31 elemet tartalmaz, és most 2$-ért megvásárolhatod! Figyeld a Facebook-ot, iratkozz fel a hír újságára, látogass el a blogjára, és akár tied is lehet ez a készlet!


Ez egy igazán szívből készült oldal, amit az egyik kedvenc dalom inspirált! Készítése közben végig ezt hallgattam:



Ez a dal engem arra emlékeztet, hogy mikor a férjem - még akkor nem volt az:) - hétvégéken feljött hozzám, izgatottan vártam, de tudtam, hogy nemsokára újra elválunk.
Annyira furcsa helyzet volt, össze voltam zavarodva. Abban a két hétben míg nem találkozunk, mi fog történni, látom e még, ezért azt mondtam neki, hogy lehet soha többet nem találkozunk már! Szegény, ilyenkor mindig teljesen összetört ( bár ezt akkor nem láttam rajta, csak utólag mondta el). Én meg csak arra gondoltam, hogy este már biztos beszélünk, mert nem bírnám ki, ha nem hallanám a hangját! 

Küzdöttünk, szerettünk, vívódtunk, álmodtunk, öleltünk, elbizonytalanodtunk, akartunk, vágytunk, imádtunk.... majd döntöttünk!!

Legyőztük a távolságot,
Ő ott hagyott mindent és új életet kezdett velem!


Megint azt kell, hogy írjam, ez a kedvenc oldalam.... de tényleg!:D



2010. augusztus 15., vasárnap

Scrapbook napok oldalai

Ez a hét igazán izgalmas volt! Hétfőtől péntekig scrapbook napközi volt a Scrapbook.hu stúdiójában! Hétfőn, mivel nem dolgoztam, elmentem és egy fantasztikus napot töltöttünk együtt a lányokkal. 

Pontgyűjtő kihívás is társult programokhoz! Az első oldal, egy hagyományos, amit Bencéről és rólam készült! My Mind's Eye papírjaiba teljesen bele szerelmesedtem, fantasztikusan illik a fotóhoz. úgy hogy ezt vennem kellett az áruházban.


Itthon ragasztottam össze, és varrtam is rá, természetesen!


A kommentet pedig itt olvashatod:


A többi napon dolgoztam, ezért csak itthon tudtam alkotni, még pedig digit készítettem, a szerdai napi terv szerint. 

Ez a fotó húsvétkor készült, a férjem, a sógorom és a két fia merülten néznek valamit  a számítógépen. Ez a mi családunkban jellemző pillanat, a férfiakat nagyon leköti a monitor és a tévé! 


Felhasználtam:
Pink Lotty: June Collab Kit


A lyukasztott papír ötletét, Kitty Designs blogján láttam, és nagyon megtetszett:)

A hét zárásaként egy késő esti pizza partit szerveztek a lányok, jajj de jó kis este volt. Vittem kókusz golyót... alkottunk is egy kinyitható oldalt, de még nem fejeztem be, azt majd később mutatom.  Anettet megkértem, hogyha tudnak hozzanak haza, és a párja volt ilyen kedves, hogy még a zuhi előtt itthon is voltam! Ezer köszi nektek!!

Pénteki tervekre pedig, az előző bejegyzésben láthatott oldalt készítettem! 

Nagyon izgalmas, mozgalmas napok voltak ezek,  tényleg ki tudtam kapcsolódni!!!:)

Összefogás!!! HANDS ACROSS THE GULF - Charity Collaboration

Az évtized legnagyobb környezeti katasztrófája, a Mexikói öbölben történt olajszennyezés! 45 dizájner fogott össze, hogy elkészítsen egy fantasztikus készletet, amelynek bevételét ennek megsegítésére ajánlották fel, két szervezetnek!

A készlet több mint 100 papírt, 200 elemet, 20 sablont, 4 PS Action-t és 2 teljes alpha-t tartalmaz, és mindezt mindössze 10$-ért. Dido két sablonját is megtalálhatod benne.
Mától megvásárolható az A5D shopjában!! 

Nézd csak:


Ezt a fotót, az oldal készítése előtt készítettem, hogy valami témához illő képet tudjak az oldalra tenni. Szerintem jól sikerült. A kedvencem, ahogy az emberek tartják a képet, ez az összefogás jelképe számomra, és az ahogy engem is magukkal visznek, hogy segítsek!



Az elrendezési terv pedig a Scrapbook napközi pénteki egyik terve alapján készült!



2010. augusztus 10., kedd

My Son - Dido Designs:One Click full Kit

Dido Designs and Therese Rydström készített egy collab készletet ez pedig a One Click ami kaphato az A5D shopjában !


Két oldal is készült, az egyik egy fiús,
Kriszti barátnőm és Bence meghitt pillanatával!


A másikat pedig már láthattátok a galériákban, ez rólam készült! Felhasználtam hozzá Dido Collab-ban készült templétjét! A Simple and Clean is az A5D shopjában beszerezhető!






2010. augusztus 9., hétfő

Együtt a család!!! Cewe kihívására

Régen készítettem már oldal a Cewe kihívására, de most megtört a jég, mikor olvastam Icka kedves szavait a blogján:D
Az e heti feladat, Icka: Szupermami oldalának liftelése!

Ahogy hazajöttem a Scrapbook.hu napközijéből ( na ez jól hangzik ) neki is álltam és összeraktam az oldalt. Régen volt már, hogy több készletből is használtam egy oldalon, de nagyon tetszik a végeredmény. Remélem a barátnőm is erre jár a napokban, és látja ezt az oldalt, amit neki készítettem!

Felhasználtam:
AkilouneD:Bonnes résolutions
RainbowD: Craft Kit, Festő
palánta freebie
Budaházi Brigitta: tépett papírszélek
Alpha_CrazyCardboard_Ptitesouris
Mörjike D: Basics stitch1




2010. augusztus 7., szombat

Escale á la Plage - letölhető

Már nagyon régen alkottam Kikinou készleteivel, de most szeretnék nektek hozni tőle egy freebie-t! Ez egy collab készlet része! Ha erre a blogra ellátogatsz, letöltheted a készlet többi részét, és találhatsz még más ingyenes készleteket is!


Az oldalon az anyósomat és az egyik unokaöcsémet,
Ádámot láthatod, ahogy ölelkezve néznek a messzibe:D
Neki volt a keresztelője Vasárnap!


Kikinou: Escale á la Plage collab freebie-jét ! 
Mörjike varrásai: ABM_Basics_stitch1
Coliescorner ShyGuy Alpha





2010. augusztus 6., péntek

My Mother ... Pink Lotty Designs CT

Pink Lotty Designs, azaz Monicca, aki egy fantasztikus csodákat alkotó magyar dizájner, mától új boltban, a Shabby Pickle Designs-nál árulja a készleteit.

A blogján, kedvezményes kupont és freebiet is találsz.


Szerintem ez volt a leggyorsabb oldal, amit eddig készítettem. Imádom, hogy elemcsoportokat is tett a készletbe Monicca,  annyira könnyű alkotni vele!


Anyukám fiatalkori fotóját vettem elő hozzá. Mert ez a szekér arra emlékeztetett, hogy mennyire szeretett Jászfényszarun lakni, mindig is oda vágyik vissza!:)



2010. augusztus 5., csütörtök

Fun

Mától kapható Dido fantasztikus template-je, amit akár QP-nek is használhatsz, és egy collab készlethez is készített template-eket, ez pedig a Blog party ! A blogján pedig találsz kuponokat és még ha kommentet hagysz nála, akkor meg is lehet nyerni!:)

Feel tha Line XIV - Yellow dream! 


Blog Party Collab





"Egyszer, úgy szeretnék a férjemmel elmenni nyaralni egy olyan helyre, ahol a parton fekve, vagy a medencébe ülve koktélokat szolgálnak fel nekünk. Amikor ilyen meleg van, becsukom a szemem, és ezt képzelem magam elé, szinte érzem az orromba a sós víz illatát. Aztán felébredek, mert tudom, hogy ez csak álom marad, mert hogy a férjemet nem fogom tudni felcipelni egy repülögépre sem, a tériszonya miatt!